Play ponuda
Play ponuda
problem su djeca?

Miley i Liam ponovno prekinuli zaruke

Baš kad je izgledalo kao da će napokon uploviti u bračnu luku, par je ponovno odlučio krenuti svatko svojim putem. Je li ovaj put za svagda, pokazat će vrijeme.

Image
Foto: PA/Press Association/PIXSELL
Tabloid.hr/ 19.7.2018. u 10:46
Play ponuda

Miley Cyrus i Liam Hemsworth ponovno prekidaju, no ovaj put čini se za ozbiljno. Par se navodno nije mogao dogovoriti hoće li imati djecu, što je veliki problem jer su već bili i zaručeni.

Image
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
Image
Vince Flores/Press Association/PIXSELL

(FOTO: Vince Flores/Press Association/PIXSELL)

Liam je bio spreman primiriti se i voditi obiteljski život, dok Miley ipak nije još spremna postati majka. "On želi djecu i ne želi to više odgađati, no Miley nije imala na pameti tako skoro u potpunosti se uozbiljiti. U posljednje je vrijeme stalno odgađala planove za vjenčanje, a Liam to više nije mogao podnijeti. Slomljeno mu je srce", rekao je jedan izvor.

"Svi su vidjeli da se ona ne želi udati osim njega. Čak su mu i roditelji govorili da dobro razmisli u što se opušta", piše Daily Mail

Još je prošle godine Miley izjavila kako je još premlada i ne razmišlja o braku te da ima još mnogo godina života za proživjeti prije tog velikog koraka. Liam očito više nije imao strpljenja, iako je i on samo tri godine stariji. Očito je u potpunosti spreman voditi pravi obiteljski život.

Inače, par je već jednom prekinuo 2013. nakon tri godine veze, no 2016. su se vratili jedno drugome. Vrijeme će pokazati je li ovaj prekid još samo jedna pauza ili je gotovo zauvijek. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nije u centimetrima sve

Džepne venere: Ove poznate dame su stvarno niske, no za njima uzdišu muškarci diljem svijeta

Play ponuda

Više s weba