Ostalo

Miloš Biković na odmoru uživa s bivšom i sadašnjom djevojkom: E to se zove život'

Miloš Biković trenutno uživa na zasluženom odmoru, a zanimljivo je da se tamo nalazi u društvu sadašnje i bivše djevojke.

RTL.hr
30.01.2022 14:45

Zvijezda serije Južni vetar' Miloš Biković trenutno uživa na odmoruna planini Tari u društvu djevojke Ivane , ali i skolegama glumcimas kojima se i privatno druži.

Na Tari su trenutno glumica Tamara Dragičević , koja je i objavila fotografije, njezin suprug Petar Benčina , glumica Jelisaveta Orašanin , kao i Anja Alač sa zaručnikom, pijanistom Andrejem Josifovskim .

Inače, Miloš i Anja davno su bili uljubavnoj vezi, a s obzirom da je Biković u društvusadašnje djevojke, a Anja na odmoru sazaručnikom i bebom, jasno je da su njih dvojeostali u dobrim odnosima.

Naime, to dokazuje i činjenica da je Biković čak ikum njenom izabranikus kojim je u rujnu prošle godine dobila dijete.

Podsjetimo, Biković trenutno ljubi lijepu Ivanu Malić, pravnicu iz Crne gore. Par je navodno u ljubavnoj vezi još od prošlog ljeta, ali vijest su potvrdili tek u studenom kada su se zajedno pojavili na premijeri filma Južni vetar – Ubrzanje'. Iako se tada još nisu odvažili na prvu zajedničku šetnju crvenim tepihom, prije samog početka projekcije Ivana se družila s njegovim kolegama, a na samoj premijeri sjedila je tik uz srpskog ljepotana.

Seriju ifilm'Južni vetar' možete gledati na PLAY Premiumu .