Ostalo

Miroslav Ilić stigao na sudu zbog utvrđivanja očinstva, Kićina 'crna žena' nije skidala osmijeh s lica

Mirjana Antonović, u Palatu Pravde stigla je u društvu pjevačice Lepe Brene koja je pozvana kao svjedok

RTL.hr
28.09.2021 13:00

Mirjana Antonović , žena koju je pokojni glazbenik Kićo Slabinac opjevao u svom najvećem hitu "Zbog jedne divne crne žene" i glazbenik Miroslav Ilić u utorak su stigli na sud u Beogradu, javljaju srpski mediji.

Mirjana Antonović

Riječ je o ženi koja je već godinama na sudu sa spomenutim glazbenikom koji ne želi priznati da je otac njezinogsina Devona kako ona tvrdi. Akteri ove priče bili su u ljubavnom odnosu prije trideset godina iako je legendarni glazbenik tada bio u braku.

Pročitajte još
Kićina 'crna žena' na sudu: Već godinama nastoji dokazati da je legendarni pjevač otac njezinog sina

Srpski mediji pišu kako je Mirjana na sud došla skockana od glave do pete, a osmijeh nije skidala s lica. U Palatu Pravde stigla je u društvu pjevačice Lepe Brene koja je pozvana kao svjedok.

Mirjana Antonović

Inače, gospođa Antonović godinama unazad rado surađuje s medijima, a u intervjuu za Kurir svojedobno je otkrila detalje sukoba.

''Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba kojipodržava takve neodgovorne osobe'', otkrila je ''Crna žena'' pa nastavila u istom tonu.

''Sad se mora i sudstvomaltretirati oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve Srbe, vremenski i novčano. Nisam znala da to plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, jeru Americisve troškove plaća onajkoji izgubi slučaj'', dodala je Mirjana.