Ostalo

Rat bivših ljubavnika: Miroslav Ilić tuži ljubavnicu čije dijete godinama ne želi priznati

Bivši ljubavnici već gotovo 20 godina obilaze sudove jer Miroslav, kako kaže Mirjana, ne želi priznati da je otac njezinog sina Devina. Nedavno se gospođa Antonović oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je i njezin nasljednik, između ostalog, tužio i nju

T.M.
04.02.2022 14:45

Srpski glazbenik Miroslav Ilić , prema pisanjutamošnjihje medija, ne odustaje od sukoba snekadašnjom ljubavnicom MirjanomAntonović , koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svom najvećemhitu"Zbog jedne divne crne žene".

Miroslav Ilić sada je podnio kaznenu prijavu protiv Mirjane zbog povrede tajnosti postupka. Navodno je, piše Kurir , svojedobno odala pojedinosti iz sudskog postupka, a sada joj prijeti novčana ili zatvorska kazna u trajanju od godinu dana.

Miroslav Ilić

(FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL)

"Istina je da je protiv mog klijenta podnesena kaznenaprijava, nažalost, ne znam detalje. Ono što je sigurno je to da je optužena za kazneno djelo povreda tajnosti postupka. Za to je predviđena novčana ili kazna do godinu dana zatvora. Djelo koje se njoj stavlja na teret spada u grupu kaznenih djela srelativno malom društvenom opasnošću. Mi ne znamo ni mjesto ni vrijeme kada je to djelo napravljeno, to će sve biti jasnijekadaMirjanabude došla na saslušanje", rekao je Mirjanin odvjetnik za Kurir.

Miroslav Ilić

(FOTO: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

Bivši ljubavnici već gotovo 20 godina obilaze sudove jer Miroslav, kako kaže Mirjana, ne želi priznati da je otac njezinogsina Devina . Nedavno se gospođa Antonović oglasila na društvenim mrežama i otkrila kako je i njezin nasljednik, između ostalog, tužio i nju.

Pročitajte još
Rat između srpskog glazbenika i bivše ljubavnice ne staje: Potez sina zaprepastio javnost

''Ja ne tužim Miroslava. Devin je odlučio tužiti mene i Miroslava kada je saznao istinu. Na sud sam stigla kako bi se obranila, ali i pružila sinu podršku. Nisam došla zbog promocije knjige niti tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u puno mlađim godinama'', napisala je Mirjana na društvenim mrežama.