Ostalo

Miroslav Mika Aleksić negirao krivnju: 'Svaka od tih djevojaka ima problem sa ocem'

Poznati vlasnik škole glume iz Beograda optužen je za četiri silovanja i pet spolnih uznemiravanja, a pred Višim sudom našao se nakon što je Žalbeni sud početkom kolovoza prošle godine u cijelosti potvrdio optužnicu protiv Aleksića

T.M.
02.02.2022 15:30

Desetljećima je privatna škola glume ''Stvar srca''u centru Beograda, koju je vodio redatelj Miroslav Mika Aleksić, slovila kao jedna od najkvalitetnijih i najprestižnijih u Srbiji. Brojne poznate face su jesvojedobno pohađale i sve je izgledalo kao sretno mjesto na kojem se djeca pripremaju za Akademiju dramskih umjetnosti.

No, onda je početkom prošle godine glumica Milena Radulović progovorila pred kamerama i otkrila kako je u toj školi svojedobnotrpjela psihičko zlostavljanje, ponižavanje i gnjusne uvrede, a na kraju i seriju silovanja. Imala je, kako kaže, samo 17 godina!

Poznati vlasnik škole glume iz Beogradaoptužen je za četiri silovanja i pet spolnih uznemiravanja, a pred Višim sudom našao se nakon što je Žalbeni sud početkom kolovoza prošle godine u cijelosti potvrdio optužnicu protiv Aleksića.

Pročitajte još
Mika Aleksić stigao na sud, supruga se ne odvaja od njega ni nakon strašnih optužbi

Sada se Aleksić ponovno pojavio pred Višim sudom u Beogradu zbog, kao što smo već napisali, optužbi za nekoliko seksualnih zlostavljanja na štetu više polaznica njegovog dramskog studija "Stvar srca", javlja Kurir.

"Ova optužnica je glupost! Greška je sve što je navedeno. Ovo su bolesne tvrdnje da sam izvršio ova dijela s kojima nemam apsolutno ništa. Od kad sam uhićen, natpisa u novinama ima na 4.684 strane bez i jedne moje izjave. Predlažem da sudu predam USB na kome je popis naslova na 498 strana od 16. siječnja od kad sam uhićen, rekao jeMiroslav Mika Aleksić(69) danasna Višem sudu u Beogradu, pišeKurir.rs.

Mika Aleksić

(FOTO: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL)

Rekao je i kako su sve djevojke koje su ga optužili za seksualno zlostavljanje imale problema u obitelji, točnije loš odnos s ocem pa shodno tome, kako kaže, imaju traume.

"Svaka od sedam djevojaka u tom razdoblju ima problem i loš odnos s ocem, obitelji. I Milena i Iva imaju traume u tom periodu. Samo jedna od djevojaka ima normalan i stabilan obiteljski odnos. Ovo je pritisak, čak u optužnici ima prepisanih citata i rečenica iz novina. Od riječi do riječi. Govorim o sebi u trećem licu kako bi mogao da lakše sagledati istinu", rekao je Aleksić.