Play ponuda
Play ponuda
Progovorila i o ljubavi

Misica Ivana Mišura u novom spotu klape Intrade

Šibenik je jučer bio grad u kojem je missica Ivana Mišura postala poljoprivrednica, a članovi klape Intrade neodoljivi zavodnici. Sve to bilo za potrebe snimanja spota pjesme 'Cviće.' Saznajte kome je Tomislav Bralić posvetio spomenutu pjesmu i kako aktualna Miss Universe komentira šuškanja o njenoj vezi sa Stjepanom Hauserom.

RTL/ 17.7.2014. u 18:25
Play ponuda

Kamena kuća, loza, malo mora, lijepa djevojka i 10 muškaraca, glavni su razlozi zašto smo se uputili do Šibenika. Nova pjesma 'Cviće' Tomislava Bralića i klape Intrade nakon osvojene 2. nagrade stručnog žirija na splitskom festivalu, dobiti će i svoj vizualni identitet. Priča o vječnoj ljubavi za Tomislava ima posebnu posvetu

"Ove godine u mojoj familiji je jedan veliki jubilej, meni otac i mati imaju 60 godina braka i ova je pisma baš za njih – sve do zadnje kose side, ovo je za Mariju i Roru", kaže Tomislav Bralić, predvodnik klape Intrade.

Osim što je pjesmu posvetio svojim roditeljima, Tomislav tvrdi kako su velik utjecaj u njenoj izradi imali i njegovi braća i sestre.

Uloga ljepotice koja je zavela cijelu klapu pripala je miss Universe Ivani Mišuri koja priznaje da ju i privatno mnogo muškaraca pokušava zavesti, no na malo drugačiji način nego šibenski slavuji.

"Zapravo udvaraju se ali ne nose toliko cvijeća, to je valjda izašlo iz mode", kaže Mišura.

Cvijeće joj je možda poklonio Stjepan Hauser za kojega se priča da je upravo on osvojio srce mlade Zagrebčanke.

"Mi smo u jako smo dobrom odnosu i bliski smo prijatelji – o njemu imam samo pozitivne riječi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

A da u mnogo slučajeva prijateljska ljubav pređe u nešto više nije ništa novo, a upravo bi se to moglo dogoditi Ivani i Stjepanu.

"Vidjet ćemo, haha", misteriozno je odvratila Ivana.

U spotu za pjesmu Cviće Bralićevoj ljubavi drugi ostavljaju cvijeće pred kućom dok on vrijedno radi, no takav scenarij se može dogoditi samo za potrebe snimanja, za suprugine udvarače za sada je na sigurnom.

Cijeli dan snimanja na suncu znači i stalno popravljanje šminke, o njima se brinula šminkerica koja je na netom završenom Ultra festivalu šminkala svjetski poznate Dj, no za razliku od njih Tomo je nešto skromniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
'DVOLIČNI SU'

Meri i Davor za RTL.hr o polufinalistima: 'Neki nisu zaslužili doći ni do pola showa, kamoli do finala'

"Ma on je super stvarno, nema nikakvih prohtjeva ni zahtjeva super je, odličan", riječi su vizažistice Maje Banić.

A redateljsku palicu držao je neumorni Željko Petreš koji već niz godina surađuje sa Klapom Intrade, no ovaj put bilo je tu svega, od cvijeća, plivanja, spavanja, pjevanja pa čak i poljoprivrede.

"Ovaj vrt će biti radno mjesto naše glavne glumice koja čeka svog dragog dok se vrati sa nekog putovanja, a u međuvremenu joj se svi članovi klape Intrade udvaraju i nose cvijeće"

Prema onome što smo vidjeli Željko je u svom naumu da od misice napravi fatalnu poljoprivrednicu a od klape Intrade neodoljive šarmere i te kako uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Glamurozno izdanje

Kći Michaela Jacksona prava je ljepotica: U zlatnoj haljini s prorezom zasjenila je sve prisutne

Play ponuda

Više s weba