Ostalo

Mislite da ovog ima samo na Balkanu? Poznatom glumcu automobil digli na blokove i ukrali kotače

Sigurno je pamtio i bolja jutra nego ovo kada je shvatio da su mu ukrali četiri kotača i to pred kućom

RTL.hr
07.06.2022 21:00

Preko noći je 53-godišnji američki glumac Owen Wilson ostao bez kotača na vlastitom automobilu. Kradljivci su mu pred kućom u Santa Monici dignuli automobil na blokove kako bi što brže i lakše ukrali četiri automobilske gume i felge. Do krađe je došlo s noći sa subote na nedjelju, odnosno s 21. na 22. svibnja ove godine, a sve je potvrdila i policija Santa Monice, piše Fox News .

"Nitko ništa nije vidio. Nije bilo svjedoka zločina", izjavio je poručnik Rudy Flores iz policijske uprave Santa Monice.

Šteta uzrokovana krađom procjenjuje se na 4.000 dolara. Još se provjeravaju sigurnosne kamere u susjedstvu kako bi otkrili tko stoji iza ove bezobrazne krađe s Wilsonove Tesle.

Ukradeni kotači na automobilu Owena Wilsona

Inače, prema Kaznenom zakonu Kalifornije, krađa poput ove u kojoj je vrijednost otuđenog predmeta veća od 950 dolara, može se okarakterizirati kao prekršaj ili kazneno djelo. Glumac rodom iz Teksasa navodno je parkirao svoj automobil ispred vlastite kuće u bogatoj četvrti, no tek je ujutro primijetio kako automobilu nedostaju gotovo najvažniji dijelovi - kotači.

Podsjećamo kako cijene ovakvih modela Tesle variraju od 43.000 do 120.000 dolara pa ne čudi da iz policije kažu kako su ovakve krađe sve brojnije.