Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LEGENDA SE NE DA

Mišo Kovač opet u bolnici

Iako je Mišo Kovač iz toplica prebačen u bolnicu zbog upale živca u mozgu, a liječnici su, navodno razmatrali čak i operaciju, pjevač je ipak pušten kući. Odmarat će se i oporavljati u krugu svoje obitelji.

RTL/ 20.9.2011. u 18:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako je zbog upale živca u mozgu  Mišo Kovač opet primljen u bolnicu, iz KB Dubrava gdje je ležao na odjelu neurokirurgije, stižu ohrabrujuće vijesti koje nam je potvrdila i njegova kćer.

Prema informacijama iz jednih dnevnih novina, Mišinom otpuštanju kući prethodile su velike zdravstvene smetnje. Čak se spekuliralo i o operaciji mozga, no prema liječničkim izjavama Mišo je samo pio lijekove protiv bolova, te se slabo osjećao. Navode o pogoršanom zdravstvenom stanju svoga supruga, kratkim SMS-om komentirala je i njegova supruga Lidija.

Da je Mišo pušten kući, potvrdilo  je i osoblje KB Dubrava. Prije tri mjeseca završio je u bolnici Rebro zbog pretrpljenog infarkta. Nakon operacije srca, uz Mišu su i tada bdjele njegova supruga i kćer, no medijsku je pažnju najviše privukao posjet Zdravka Mamića i Ćire Blaževića .

Mišo Kovač, legenda koja pobjeđuje sve, opet je na sigurnom, u svom domu gdje se oporavlja uz suprugu i kćer.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Miss Universe

Upoznajte novu najljepšu ženu svijeta!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba