Play ponuda
Play ponuda
ZADNJA MEĐU LJEPOTICAMA

Miss Hrvatske bijesna na direkciju izbora!

Katarina Prnjak na nedavno održanom izboru za Miss svijeta zauzela je neslavno posljednje mjesto. Sada je ljuta i ogorčena te smatra da su organizatori od nje napravili budalu.

Image
Foto: PIXSELL
E.M./ 9.11.2011. u 10:34
Play ponuda

Miss Hrvatske Katarina Prnjak doživjela je težak poraz na nedavno održanom izboru za Miss svijeta. Najljepša Hrvatica zauzela je posljednje, 112. mjesto koje je podijelila s predstavnicom Austrije.

Nakon što je prošlo nekoliko dana, 20-godišnja Šibenčanka bijesna je na direkciju izbora, tvrtku Sanamens, koju krivi za svoj neuspjeh.

Tvrdi da je nisu adekvatno pripremili za natjecanje, a umjesto toga, od nje su napravili budalu.

Prnjak kaže da je sve krenulo po zlu još na aerodromu gdje je dobila povratnu kartu za London s netočnim imenom. Višak prtljage bio joj je plaćen samo u jednom smjeru. Direkcija ju navodno nije nijednom nazvala u tih 20 dana koliko je bila u Londonu.

Missica je ljuta jer ju nisu pripremili za talent show, a za nacionalni ples je saznala tek u Londonu pa je bila jedina djevojka bez nacionalne nošnje.

Katarina je direkciju zvala iz Londona kako bi im rekla da je nepripremljena na što su joj odgovorili da se prijavi na točku "Beauty With Purpose". Za to joj je bio potreban video kojim bi pokazala da je napravila nešto humanitarno, što, naravno, nije imala.

Preostalo joj je jedino da što bolje odradi intervju sa žirijem, no ni to joj nije pomoglo.

U priloženom videozapisu pogledajte kako se svijetu predstavila lijepa Katarina, a u fotogaleriji se prisjetite kako je provodila vruće ljetne dane.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba