Ostalo

Misteriozan život Marije Karan: O burnom razvodu ne govori, a ni za vezu s Balabanom nitko nije znao

Glumica Marija Karan svoj privatni život uvijek se trudila sakriti od javnosti.

A.S.
07.11.2021 13:30

Nakon što je jučer u medijima odjeknula vijest o sukobu Marije Karan i njezinog partnera Vladana Balabana tijekom kojeg je IT stručnjak udario glumicu, a ona je završila u bolnici, ponovno se pojavio interes za privatni život glumačke zvijezde.

Naime, iako je glumila u brojnim uspješnicama, još od svog razvoda, novinare vješto izbjegava, pa se tako ne pojavljuje ni na premijerama i konferencijama kako bi izbjegla moguća škakljiva pitanja.

Marija Karan

(FOTO: PROFIMEDIA)

Kako navodi 'Blic', Marija ni o nemilim događajima i nasilju koje je proživjelanije imala komentara, baš kao ni njezina PR menadžerica.

Inače, prošle godine, glumica se iz Los Angelesa vratila u Beograd, a dugo je skrivala da je pravi razlog njezina povratka razvod od supruga, producenta Joela Lubina s kojim ima i sina.

Marija Karan glumica Budva na pjeni od mora

(FOTO: PROFIMEDIA)

Producent i glumica vjenčali su se 2014. godine, a iako je pred očima javnosti njihova ljubav izgledala idilično, prošle godine ipak su podnijeli papire za razvod. Marija o razlozima nikada nije javno govorila, a nagađalo se kako je braku presudilo to što se glumica htjela vratiti poslu, a kako u Hollywoodu nije uspjela ostvariti angažman, često je putovala u Srbiju, što je dovelo do toga da se par udalji i u konačnici razvede.

Pročitajte još
Glumica Marija Karan zbog ozljeda završila u bolnici: Dečko nasrnuo na nju nakon svađe u restoranu

Ipak, ubrzo nakon povratka, Marija se upustila u novu ljubavnu vezu, ovaj put s Vladanom Balabanom. Njihov odnos također je nastojala držati u tajnosti, a uspijevalo joj je sve do ružnog događaja kojem su svjedočili i stanari zgrada u centru Beograda.