Ostalo

Mjesecima je strpljivo čekao da prekine s drugim, a kad je to napokon učinila, smislio je jednu od...

Sofia Vergara iza sebe ima propali brak, a i drugi suprug joj se zove Joe

Tabloid.hr
14.03.2020 11:40

Sofiu Vergaru gledamo u hit-seriji "Moderna obitelj" na RTL-u 2 , a ove subote u 15.45 sati u filmu "Vruća potjera" na RTL-u .

Riječ je o kolumbijskojljepotici koja s godinama izgleda samo sve bolje, a njezinoj ljepoti svakako pridonosi i skladan bračni život s holivudskim ljepotanom Joeom Manganiellom .

Par se službeno upoznao u svibnju 2014. godine na gala večeri u Bijeloj kući, no ona je tada još uvijek bila zaručena za Nicka Loeba . Unatoč tome, Joe ju je opako snimao, a kasnije je priznao kako mu je zapala za oko i puno ranije, no nije bila slobodna pa nije poduzimao nikakve korake.

"Doslovno smo naletjeli jedno na drugo, počeli pričati, no među nama se nije dogodilo ništa dok ona nije postala slobodna. Imala je dečka u to vrijeme, a moje upucavanje je moglo izazvati tučnjavu, a to ne želiš učiniti u Bijeloj kući", rekao je jednom prilikom Joe.

Ipak, par se tu večer fotografirao zajedno ne sluteći kako će 6 mjeseci kasnije biti zaručeni.

Vergara je u svibnju 2014. godine raskinula zaruke, a Joe je do njezinog broja došao preko Jessea Tylera , Sofijinog kolege iz serije "Moderna obitelj". Nekoliko tjedana kasnije, par je izašao na tajni spoj, no Vergara ga je pokušavala svim silama minirati.

"Premlad si, glumac si, ovo si, ono si. Pokušavala je na sve načine maknuti se iz situacije u kojoj se našla i tako je bilo cijelo vrijeme", izjavio je Joe. Upravo je u to vrijeme Vergara snimala film "Vruća potjera" u New Orleansu, a Joe ju je jednom prilikom došao posjetiti te se par nastavio viđati unatoč tome što je Sofia tvrdilakako to neće ići.

Nekoliko mjeseci kasnije, par je postao ekskluzivan, a bilo je to u kolovozu 2014.godine. U studenom je par uselio zajedno, a u prosincu je Joe kleknuo tijekom romantičnog odmora na Havajima.

Prosidba se trebala dogoditi na plaži, no sve su uništili paparazzi, pa je glumac kleknuo u vili u kojoj su odsjeli.

"Otvorio sam prozor, sunce je zalazilo, nebo je bilo ružičasto, imao sam savršen prsten. Kad znaš, onda znaš. Imao sam pripremljen cijeli govor na španjolskom i sve je bilo savršeno", otkrio je Joe kasnije.

Krajem studenog 2015. godine par se vjenčao na glamuroznoj ceremoniji na Floridi pred 400 uzvanika. I dan danas su jedan od najslađih, ali i najljepših parova među bogatima i slavnima, a ovo je Sofiji bio drugi brak.

Prvi put se vjenčala s prvom ljubavi iz srednje škole, koja se također zove Joe , ali preziva Gonzalez, a Sofiji je tada bilo samo 18 godina. Brak je potrajao od 1991. do 1993. godine, a par je tijekom tog kratkog vremena dobio sina Manola s kojim je Sofia jako povezana.

Novi RTL-ov show 'Brak na prvu' pratite od ponedjeljka u 20 sati na RTL-u!