Play ponuda
Play ponuda
lijepa gesta

Mlada glumica iznenadila bolesnog obožavatelja i došla mu na maturalnu

Vanessa Hudgens je došla zahvaljujući organizaciji koja se trudi kritično oboljelim mladim osobama obogatiti kvalitetu života. Mladić se divno proveo i zahvalio joj što je došla.

Image

Vanessa Hudgens i Cesar Guerrero

Foto: Instagram
RTL/ 30.8.2014. u 11:30
Play ponuda

Pjevačica i glumica Vanessa Hudgens iznenadila je jednog svog obožavatelja kada se pojavila na njegovoj maturalnoj večeri. Sedamnaestogodišnji Cesar Guerrero boluje od raka, a njegova škola Sylmar organizirala mu je posebnu maturalnu večer, na koju je došla i Vanessa.

Mlada glumica je sa svojim obožavateljem zaplesala maturalni ples, a dala mu je poljubac u obraz.

Cesar nije mogao sakriti oduševljenje ovim događajem pa je fotografije s maturalne večeri podijelio i na svom Instagramu."Hvala ti puno što si došla na moju posebnu maturalnu. Bilo je divno upoznati te i plesati s tobom. Stvarno mi puno znači što si odvojila svoje vrijeme i došla. Volim te", napisao je Cesar uz fotografiju kako bi njegovi prijatelji bili ljubomorni, dodao je.

I Vanessa je objavila njihovu zajedničku 'fotku' na svom profilu.Pjevačica je mladog obožavatelja razveselila zahvaljujući organizaciji The Art Elysium koja se trudi kritično oboljelim mladim osobama obogatiti kvalitetu života.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ruši sve rekorde

'Kućna snimka' Kim Kardashian najgledaniji pornić na internetu ikad!

Play ponuda

Više s weba