Ostalo

Mlada glumica neprepoznatljiva je s novom bojom kose, a poznata je i po burnom životu kojeg su obilježili...

Ariel Winter utjelovila je štrebericu Alex u hit-seriji "Moderna obitelj".

Tabloid.hr
06.03.2020 19:00

Glumica Ariel Winter nedavno se pohvalila novim imidžem zbog kojeg je neprepoznatljiva.

Završetak snimanja hit-serije "Moderna obitelj" nakon 11 godina u kojoj je odlično utjelovila štrebericu Alex Dunphy , Ariel je obilježila promjenom frizure.

Mlada glumica tako je svoju crnu kosu obojila u narančasto te oduševila svoje obožavatelje koji su joj poručili kako je prekrasna te da ih podsjeća na sirenu. Iako joj ova promjena odlično stoji, glumica je neprepoznatljiva na prvu kada je negdje ulove znatiželjni paparazzi, što je bio slučaj i nedavno u Los Anegelsu u kojem je uhvaćena u ležernom, crnom izdanju.

Ariel Winter

(FOTO: www.profimedia.hr)

Unatoč tome što su joj tek 22 godine, Ariel je imala prilično buran život.

Sve je počelo kada je otvoreno progovorila o tome kako ju majka Crystal maltretira te tjera da se bavi glumom. Zbog toga je 2012. godine podnijela zahtjev da joj starija sestra postane skrbica.

Ariel Winter

(FOTO: www.profimedia.hr)

Također, majka ju je dok je bila djevojčica oblačila i šminkala tako da izgleda duplo starije, a sve je to ostavilo itekakve posljedice na njezino psihičko zdravlje. Stanje joj se pogoršavalo i zbog velikih grudi veličine F koje je dala smanjiti sa svega 17 godina.

Glumicu je zatim javnost počela napadati zbog provokativnih fotografija na društvenim mrežama, no u posljednje se vrijeme smirila po tom pitanju, posebno otkad je u vezi s kolegom Lukeom Benwardom .