Play ponuda
Play ponuda
PERSPEKTIVNA 19-godišnjakinja

Mlada pjevačica pokušava ostaviti traga na hrvatskoj estradi!

Sad ćete doznati tko je Petra Kovačević! Mlada pjevačica silno se trudi ostaviti traga u glazbenoj industriji. Za razliku od mnogih starijih kolega - nosom još uvijek ne para oblake. Ana Miščević dala joj je težak zadatak kojim je to i potvrdila.

RTL/ 2.5.2014. u 17:03
Play ponuda

Iako joj je tek 19 godina, PetraKovačević iza sebe ima već tri glazbena spota! Očito dovoljno da joj na promociju pjesme stigne pola estrade, što se danas ne događa tako često. No, čini se da svekoliko pučanstvo još uvijek nije osvojila!

Ova simpatična Novaljka svjesna je da se za celebity status itekako mora boriti - ponajprije se mora dokazati glasom, a onda i nekim adutima koji je izdvajaju od ostalih pjevačica!

Njezin je talent prepoznao i glazbenik Branimir Mihaljević s kojim surađuje od prvog dana.

Najveću podršku ipak joj daju njezini roditelji, ugostitelji koji uglavnom i financiraju njezinu karijeru. No sve im to ova vesela plavuša vraća radeći ljeti u obiteljskom restoranu! Od pjevanja, kaže - teško da može zaraditi i za džeparac!

No kako pjeva iz ljubavi, a ne radi novca - prije svega želi osjetiti satisfakciju koju svaki pjevač ima nakon odlično odrađenog koncerta!

Uz to što je zaposlena oko promocije novog spota za pjesmu Neka uče od nas - Petra, kada je ljubav u pitanju, ima vremena i volje upoznati onog pravog.

I dok čeka osvajača srca svoga - kreće u osvajanje glazbenih ljestvica. Prognozira si vruće ljeto! Uz novi hit - sigurna je - dolazi i njezino vrijeme! Sretno!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba