Ostalo

Modni dvojac eNVy room ekskluzivno nam je otkrio kako je njihovu haljinu odjenula Chantel Jeffries,...

Chantel Jeffries jedna je od najpoznatijih mladih nada Hollywooda, a haljina domaćeg dvojca eNVy room stajala joj je kao salivena.

Tabloid.hr
07.03.2020 11:08

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović poznatiji su pod imenom eNVy room , a radi se o jednom od najpoznatijih i najomiljenijih domaćih modnih brandova.

Iako njihove glamurozne kreacije odavno nose dame i van granica Lijepe naše, sada je bajkovitu, crnu haljinu odjenula i svjetski poznata DJ-ica, producentica i model Chantel Jeffries .

Ova 27-godišnja ljepotica poznata je i kao jedna od navjernijih kopija Kim Kardashian , a proslavilo ju je kratko ljubovanje s Justinom Bieberom , iako ona i dalje tvrdi kako su bili samo prijatelji.

Također, Chantel je poznata i po poprilično burnom ljubavnom životu, a otvoreno je priznala kako kod nje šanse imaju samo poznati i utjecajni muškarci.

Posljednje je ljubovala s DJ Diplom , a među bivšim dečkima su joj i sin slavnog repera i biznismena P Diddyja, Justin Combs , reper Lil Twist , kao i Travis Scott te košarkaši Jordan Clarkson i Kyrie Irving .

No vratimo se njezinoj crno-prozirnoj haljini s dubokim dekolteom koja joj je stajala kao salivena, a odjenula ju je za potrebe snimanja za jedan glazbeni časopis.

"Surađujemo s jednom agencijom iz Los Angelesa koja nam se javila da im se jako sviđaju naše haljine. Imaju punoklijenata i među njima je i Chantel Jeffries za koju su izabrali ovu haljinu.. Tko za na kome ćemo još gledati naše haljine u budućnosti", otkrio je za RTL Tabloid Nikica Ivančević.

Mi se nadamo na još puno svjetski poznatih ljepotica koje će tako širiti glas o hrvatskom dizajnu. Čestitamo!