Play ponuda
Play ponuda
SKIDA SE DO KRAJA

Modni mačak ponovno provocira fotografijama

Tek kad smo pomislili da je Modni Mačak utonuo u nekakav ljetni san, evo njega jačeg i nabildanijeg nego ikad! Nove provokativne fotografije snimio je za svoju dušu i, naravno, dobru reklamu.

Image
rtl.hr/ 2.8.2011. u 16:32
Play ponuda

Golišave fotografije Marka Grubnića, poznatijeg kao Modni mačak, poslužit će kao odličan uvod u njegovu novu medijsku kampanju. Dvije godine nakon što je izdao svoju prvu knjigu, evo i druge, a svi poklonici njegova pisanja uživati bi mogli već ove jeseni.

'Ja volim kad se stvari događaju spontano, našli smo se jedan dan u Novom Vinodolskom, igrom slučaja, i eto, imali smo malo slobodnog vremena i snimili fotke za koje sam siguran da će opet izazvati reakciju javnosti', izjavio je ponosno Grubnić.

Marko kaže da je u posljednjih godinu dana iz svog života maknuo sve negativne ljude. Priznaje da živi u svom ružičastom svijetu u kojem samo i jedino on diktira tempo. Tako je ovog ljeta na red došla nova frizura

Osim pozornosti, Grubnić novim fotkama tako hvata i potencijalnu ljubav svog života, jedinu slagalicu koja nedostaje u njegovu mozaiku. Svjestan je da će nakon ovakvih fotki naići na burne reakcije, ali zbog komentara nema namjeru stati, štoviše, u svemu tome zapravo uživa!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Samozatajna Doria

Majka Meghan Markle viđena prvi put nakon smrti kraljice: Zbog jednog razloga neće biti pozvana na njen sprovod

Play ponuda

Više s weba