Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zovu je maca diskrecija

'Moj muškarac mora biti depiliran oko spolnog organa i grub u seksu!

'Moj muškarac mora imati najviše 35 godina, mora biti depiliran oko spolnog organa i obavezno je da bude grub u seksu', otkrila je Maca

Image
Foto: Facebook
RTL/ 28.3.2015. u 15:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bosanska starleta SenadaNurkić koja slovi za najprovokativniju u novom srpskom reality showu 'Parovi', poznatija pod nadimkom MacaDiskrecija, izjavila je kako izgleda njezin muškarac iz snova.

"Moj muškarac mora imati najviše 35 godina, mora biti depiliran oko spolnog organa i obavezno je da bude grub u seksu", otkrila je Maca.

"Volim pervezije, posebno me pali to da me čupa za kosu i sve ono što je grubo. Obavezno me mora i šamarati. To je ono što najviše volim da mi partner radi. Od većine onih sa kojima sam bila tražila sam da mi rade takve stvari", objasnila je Maca.

Image
Foto: Screenshot (Youtube)
Image
Screenshot (Youtube)"Do sada sam imala deset momaka. Smatram da to nije mnogo i sa svima sam voljela igrati se u seksu", dodala je.

Novi srpski reality show 'Parovi', u samo je deset dana svog prikazivanja zbog izrazito vulgarnog i eksplicitnog sadržaja izazvao brojne kontroverze u Srbiji.

Jedna od najkontroverznijih sudionica je bosanskohercegovačka starleta Senada Nurkić koja je svojim ispadima već odavno izazvala podijeljene reakcije diljem regije - oduševljenje obožavatelja, ali istovremeno i ogorčenost svekolike javnosti zbog sadržaja koji je pristupačan i djeci.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAPRATI, OTPRATI I TAKO U KRUG

'Ljubav' Jelene Karleuše i Kanyea Westa se nastavlja: Ponovno se prate na Instagramu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba