Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
predivna mu je

'Moj suprug na ovoj fotografiji ne vidi ništa neprimjereno'

Supruga Aleca Baldwina koja je inače instruktorica joge, objavila je na svom Instgram profilu fotografiju na kojoj izvodi zahtjevnu pozu, za koju kaže kako je slikana iz 'neprimjerenog kuta', a njen suprug ne shvaća zašto.

Image

Hilaria Baldwin

Foto: Instgram
RTL/ 29.12.2014. u 18:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Supruga poznatog holivudskog glumca Aleca Baldwina i instruktorica joge Hilaria Baldwin, svakog dana nakon odrađenih vježbi ima običaj na Instagramu objaviti jednu fotografiju na kojoj izvodi pozu na kojoj bi joj zamjerile i brojne vrhunske atlete. 

Tako je bilo i nakon posljednje seanse, kada je jednu nogu na podu presavinula u koljenu, a drugu rukama iznad glave uhvatila za gležanj.

Naravno, Hilaria je bila u oskudnoj kombinaciji koje su joj otkrivale noge, duboki dekolte u prvi je plan istaknuo njene grudi. 

Iako Hilaria smatra kako je fotografija neprimjerena za svoju svrhu, čemu je pokušala poučiti i svog muža, Alecu to još uvijek nije jasno.

''Dio procesa Hilarijine jedne poze iz joge dnevno bilo je i Alecovo učenje o primjerenijim kutovima snimanja. Ovo je podsjetnik na to kada mu to baš i nije bilo jasno. Doslovno sam mu to sad pokazala i još ne shvaća što je neprimjereno. On to naziva predivnom fotografijom'', napisala je na svom Instagram profilu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI TREND U HOLLYWOODU

Žestoku scenu seksa snimila i Thandie Newton!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba