Ostalo

'Moja životna drama nije bila ni slična Mijinoj'

U sinoćnjem Studiju 45 Antonije Mandić svoje je brakorazvodno izlaganje još jednom imala Vlatka Pokos. Potaknuta privatnom dramom Mije Begović, nekadašnja se pjevačica prisjetila najtežih dana u životu i zaključila da žene u ovakvim pričama uvijek izvuku deblji kraj.

RTL
06.03.2012 17:50

Iako se davnih dana zaklela na šutnju kada je u pitanju njezin razvod od Josipa Radeljaka, Vlatku Pokos razljutilo je uspoređivanje njezine situacije, s Mijinim kampiranjem pred vratima te je još jednom odlučila ispričati svoju istinu. Ona u svima sličnom slučaju promjene brave i potraživanja privatnih stvari ne vidi ništa slično.

"To meni šteti sve skupa jer je loše utjecalo na moj posao. Kad se meni to dogodilo doslovno sam brutalno izbačena iz kuće, a u policiji su mi rekli da mi ne mogu pomoć", izjavila je Vlatka.

To je policija rekla i Miji Begović, koja se za razliku od Vlatke odlučila na nešto drastičnije mjere, pa je pod budnim okom javnosti kampirala pred vratima stana.

"Kad se dogodi takva situacija kao sada gospođe Begović koja se odlučila na te poteze na koje ima pravo, ja sam znala da od toga ništa neće biti", dodala je.

Ono što ih svakako povezuje jest činjenica da im se životna drama odigravala pred medijima. I jedna i druga tvrde da medije nikada nisu zvale, iako su s njima, kad je to bilo potrebno vrlo rado razgovarale.

Baš bi bilo zanimljivo vidjeti ispis telefonskih poziva, no nećemo biti zločesti, pa našim damama vjerujemo na riječ.

Silenzio stampa, zadnja 3 dana prakticira i Mia Begović jer je odlučila na miran način od bivšeg joj supruga Željka Žnidarića dobiti ono što joj pripada. A Vlatka i njezine stvari i nakon dugih 5 godina još uvijek ne stanuju pod istim krovom.

"Ja sam se udala za siromašnog umirovljenika pa nisam dobila ništa. Uvijek biram zdravlje psihičko i fizičko i spremna sam se odreći materijalnog u korist ovog drugog i živjeti svoj život", zaključila je na kraju Vlatka.

Hoće li poput Vlatke i Mija odabrati mirnu reintegraciju i umjesto materije odabrati duševni mir, ostaje nam za vidjeti. Nekako, ipak, slutimo druženje na sudu.