Play ponuda
Play ponuda
VELIKI POVRATAK

Monika Kravić Mamić - nova zvijezda RTL Televizije!

Predugih pet godina nije je bilo na ekranima i mnogi su se pitali hoće li se prelijepa voditeljica jednog dana ipak vratiti! U međuvremenu se posvetila svojoj obitelji, a sada se supermama Monika Kravić Mamić vraća na tv ekrane!

RTL/ 9.1.2014. u 17:48
Play ponuda

Nova zvijezda RTL-a prelijepa je Monika Kravić Mamić koja se na male ekrane vraća u ulozi voditeljice Extra Magazina!

"Svakako mi je drago što se vraćam na male ekrane, radujem se ponovnom početku, da ću biti dio vaše ekipe!", priznala je Monika.

"Drago mi je što sam je u suradnji sa svojim šefovima, to jest sa našim šefovima uspio dovesti na RTL jer je lijepa, pametna i elokventna!", kazao je urednik magazinskog programa Daniel Delale.

Odluka o povratku Moniki nije bila teška! Posao je to koji voli, a kada jednom uđeš u studio - povratka nema! Ne žali niti što je uzela nešto dužu poslovnu pauzu i svoj rodiljni dopust produžila na gotovo pet i pol godina te u svoj životopis dodala radno mjesto: supermame, supruge i kućanice!

"Mogu sad svašta reći to samo majke razumiju, nekad malo teže...kad vidiš svoju djecu kako su sretna, ja da sam uz njih veliki plus i jako sam sretna da sam mogla biti sa njima od 0-24, malo sam radila na sebi, vratila se na fakultet pa i mužem! Kuća nije trpila!", ističe Monika.

No zato su trpjeli Monikini obožavatelji, koji su napokon došli na svoje pa će lijepu voditeljicu svake nedjelje gledati u Extra magazinu!

"Uvijek kad je nešto novo postoji tremica, ali ja sam starija, naravno iskusnija, opreznija i smatram to jednim novim početkom koji može biti dobra prilika za mene!", tvrdi Monika.

Bit će to prilika da svoju mamu na televiziji napokon vide i njezini sinovi Josip i Jakov! Svoje navike, kaže, neće mijenjati niti ona sama - a to znači da će svoje lice na ekranu rado propuštati!

"Moram priznati da sam se jako malo gledala, jer sam morakla radi analize, ali da sam sjela doma i pogledala, ne nisam gledala niti snimku svojega vjenčanja, nelagodno se osjećam!", objašnjava nova voditeljica RTL-a.

No sva nelagoda nestaje kada uđe u televizijski studio - mjesto gdje je ostvarila svoje poslovne snove! A naše kamere zabilježile su njihov ponovni susret nakon dugih pet godina!

Prvi je susret Monike i novog studija prošao sjajno - u što ćete se i sami uskoro uvjeriti! Baš kako kaže ova simpatična voditeljica - na RTL-u se čuda doista događaju - tako je Monika uniformu super mame, zamijenila voditeljskom palicom najboljeg showbizz magazina!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba