Play ponuda
Play ponuda
Treba ih podsjetiti

Možda je kupila karijeru, no zaista je prekrasna: Kendall Jenner objavila video u leopard bikiniju kojim je već očarala milijune obožavatelja

24-godišnja Kendall Jenner danas je najplaćeniji supermodel svijeta te najmanje umjetna sestra iz Kardashian-Jenner obitelji.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 6.4.2020. u 19:36
Play ponuda

24-godišnja manekenka i reality zvijezda danas je jedna od najtraženijih u modnoj industriji.

Iako je potpuno jasno kako je karijeru kupila obiteljskim prezimenom, čime je lakše došla do dizajnera i poslovnih partnera, jedno se mora priznati - Kendall Jenner danas je prava ljepotica.

Također, možda na njoj nije sve majka priroda, iako nikada nije priznala da se dorađivala kod kirurga, no za razliku od svoje sestre Kylie Jenner i polusestara Kardashian, u tome nije pretjerivala.

Zanosnu brinetu samo na Instagramu prati vojska od 126 milijuna obožavatelja, a Kendall se itekako trudi da ih svako malo nagradi nekom atraktivnom fotografijom ili videom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ovoga puta u Instagram pričama objavila je stari video sa snimanja kampanje u leopard bikiniju u kojem je još jednom dokazala zašto je najplaćeniji supermodel svijeta.

Oko te su se titule dugo lomila koplja da nije zaslužila, no ostavimo to sad po strani i priznajmo - Kendall zaista ima lice i tijelo supermodela!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HOĆE LI IPAK IMATI SRETAN KRAJ?

Strašna životna priča: Eminemova bivša supruga hitno hospitalizirana, ovo je treći put da je pokušala istu stvar

Play ponuda

Više s weba