Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
omg

Možete li pogoditi koju bismo glumicu gledali kao slavnu 'Plavušu s Harvarda' da nije odbila ulogu?

Uloga koja je proslavila Reese Witherspoon mnogima se urezala u sjećanje. No, bi li film bio tako uspješan da je Elle Woods utjelovila ova nekoć popularna glumica?

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 8.5.2019. u 12:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elle Woods jedna je od iconic figura 2000-ih godina, a utjelovila ju je Reese Witherspoon koju je upravo ta uloga dodatno vinula u holivudsko nebo. No, možete li zamisliti nekog drugog kao plavušu na Harvardu?

To je mogla biti Christina Applegate, glumica koja se proslavila angažmanom u hit seriji Bračne vode.' Tada 26-godišnja Christina nedavno je završila sa snimanjem sitcoma i htjela se fokusirati na 'ozbiljnije' uloge. 

Glumica je otkrila da je tada u ruke dobila scenarij za film, ali odlučila je da se neće baviti tom ponudom.

"Nisu mi službeno ponudili, ali dobila am scenarij", rekla je danas 47-godišnjakinja u emisiji Bravo's Watch What Happens Live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ali  upravo sam bila gotova s 'Bračnim vodama' i osjećala sam se kao da je ta uloga bila vrlo slična ovoj koju sam imala u seriji, a ja sam se htjela udaljiti od tog imidža."

"Ne žalim jer je Reese Witherspoon odradila puno bolji posao nego što bih ja ikad mogla, i ima puno više novca i više uspjeha od mene, zašto bi ikad žalila zbog toga?", šaljivo je dodala.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bila u paklu droge

Sjećate se Amande Bynes? Nekadašnja teen zvijezda dotakla je dno, a sad ima dobre vijesti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba