Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NJOJ JE IPAK SVE U NOVCU

Mračna tajna najbogatije žene Australije

Australsku multimilijarderku Ginu Rinehart, nasljednicu rudnika Hancock, koja bi mogla postati najbogatija žena na svijetu, prema časopisu Forbes, djeca su optužila za škrtost.

Image
M.L./Hina/ 4.2.2012. u 11:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prema azijskom izdanju Forbesa, Rinehart, (57) koja posjeduje 18 milijardi američkih dolara, najbogatija je žena Azije i Pacifika i najbogatija žena Australije. Ako se zadrže cijene sirovina Rinehart će preuzeti Christie Walton mjesto najbogatije žene svijeta, objašnjava časopis. Walton je udovica utemeljitelja dućana Wal-Mart.

Elektronske poruke koje je objavio sud zadužen za obiteljski spor Rinehart, otkrivaju da jedna od kćeri Gine Rineahrt vapi za zaštitom čuvara i sigurnijim stanom. "Ti ne razumiješ što znači kad cijeli svijet misli da ćeš biti bogatija od Billa Gatesa. Trebaju nam čuvari i sigurniji stanovi", napisala je mlada žena u mailu u srpnju 2011.

Troje od njezino četvero djece pokrenulo je sudski postupak protiv majke zbog kontrole obiteljske korporacije, čije je bogatstvo procijenjeno na više od 3 milijarde australskih dolara, ili 2,44 milijarde eura.

Gina Rinegart je pokušala spriječiti objavu tih poruka, ali sudac Michael Ball je u četvrtak dozvolio njihovo objavljivanje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POVIJESNA JEZGRA GRADA

U Dubrovniku se snima treća sezona serije 'Vikings: Valhalla': U toj sezoni glumi i naš slavni glumac

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba