Ostalo

Mračne tajne koje je Kardashian-Jenner klan pokušao sakriti, ali izašle su na vidjelo

U svijetu Kardashiana ništa nije jednostavno. Iako nam se čini da njihov život pratimo u stopu, zapravo skrivaju puno više nego što mislimo. No, ove su tamne tajne izašle na vidjelo i šokirale svijet

Tabloid.hr
03.06.2019 14:20

Borba s kilogramima

Rob Kardashian još uvijek se bori s kilogramima. No, dan prije vjenčanja njegove sestre Kim, Rob je na Twitteru napisao: "Saznao sam da sam bio u trendovima zbog kilograma. Hvala vam svima."

Sve se dogodilo nakon što je bio hospitaliziran zbog dijabetesa 2016. godine. TMZ je prenio da se prijavio u bolnicu zbog pogoršanja stanja koje je uzrokovano stresnom vezom s Blac Chynom.

Vijest je bila šokantna budući da je nekoliko mjeseci ranije Rob tvrdio da mu je Chyna pomogla da se riješi bolesti.


Khloe je lažirala' pokušaj trudnoće

Khloe Kardashian bila je u braku s Lamarom Odomom sedam godina, a tada je par radio na zajedničkom djetetu. Međutim, Khloe nije bila potpuno iskrena. U nedavnoj epizodi KUWTK-a priznala je da je lagala Lamaru da je pokušala zatrudniti.

"Bila sam u braku, ali znala sam da okolnosti nisu bile najzdravije . Samo sam se pretvarala da pokušavam ", rekla je. Dok su bili zajedno, Khloe je doista išla na tretmane plodnosti, ali brzo je prestala s njima.

Lamar je za to saznao i bio povrijeđen: "Zabolilo me to. Da je barem rekla meni, a ne čitavom svijetu."


Lamarovo problematično ponašanje

Khloe je napravila sve u svojoj pomoći da drugi misle kako je njezin brak savršen. Međutim, iza zatvorenih vrata njihova se veza raspadala: "Pokušavala sam sakriti svaki put kad bi se nešto dogodilo. Morala sam lagati i skrivati i više ne mogu to ", izjavila je 2014. godine.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Ako žalim zbog nečeg to su afere koje sam imao s raznim ženama dok sam bio u braku", rekao je Lamar za Us Weekly 2017. i dodao kako "Khloe nije to zaslužila."


Kris je znala da Bruce želi postati Caitlyn?

Što je znala i kad je to znala? To je glavno pitanje koje je posvađalo bivše supružnike Kris i Caitlyn Jenner.

U svojim memoarima Caitlyn je otkrila da je Kris znala za njezinu krizu s identitetom te da je bila svijesna da uzima hormone godinama prije nego što su se upoznali.

"Rekla sam joj da je u meni oduvijek bila žena", napisala je Caitlyn, ali Kris tvrdi da je to sve izmišljotina.


Kylieini fileri u ustima

Kylie Jenner danas žali što je lagala o svom izgledu i skrivala da je stavila filere sa 16 godina. Za Complex magazin zvijezda je priznala kako su njezine usne bile njezina najveća nesigurnost.

"Osjećala sam kao da mi svi dečki zure u usne. Kao da me nitko ne želi poljubiti", rekla je.

"Nisam htjela biti loš utjecaj. Nisam htjela da netko misli da mora napraviti usta. Voljela bih da sam bila iskrena", objasnila je.


Kendallina borba s tjeskobom

Modna industrija zaljubila se u Kendall Jenner , a ona je uvijek prikazana kao tiha, mirna i vrijedna sestra Kardashian-Jenner klana. To je također na nju stavilo ogroman pritisak, a 2016. godine u reality showu priznala je da pati od tjeskobe i paralize sna.

"Užasnuta sam jer se probudim po noći i ne mogu se pomaknuti", priznala je mami Kris.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Dosta mi je da mi svi govorite da sam dobro, a ne osjećam se tako. Jednog dana kad ću završiti u bolnici ćete se probuditi", rekla je.

Priznala je fanovima da koristi vježbe disanja za tjeskobu kad osjeti napadaj.


Kim je znala da će njezin drugi brak propasti

Malo ljudi zna da je Kim i prije Krisa Humphriesa bila u braku. No, taj je brak bio najviše medijski popraćen. Kim i Kris imali su raskošnu svadbu 2011. godine. Međutim, Kim je odmah znala da to neće potrajati.

To joj je sinulo već na medenom mjesecu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Pomislila sam si: 'Sra***, imam 30 godina, moram se sabrati i vjenčati", priznala je Andyju Cohenu. Reality zvijezda zatražila je razvod nakon 72 dana, a njezin bivši suprug bio je šokiran.

"Ja sam predan braku, volim svoju ženu i očajan sam što je zatražila rastavu", izjavio je za TMZ.


Scottovo ludo ponašanje

Svi su znali da Scott Disick , bivši partner Kourtney Kardashian, ima problema s alkoholom. No, njegovo je stanje bilo puno gore nego što su kamere pokazale. Scott je počeo pokazivati agresiju još 2010. godine kad je htio nagurati račun od 100 dolara konobaru u grlo jer mu nije donio alkohol.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njegovo se ponašanje pogoršavalo sve do 2014. godine kad ga je Kourtney izbacila iz kuće, prenosi TMZ. Scott je bio na liječenju četiri puta, a nastavio je problematično ponašati do 2017. godine i bio je snimljenom s mnogim ženama.

Čini se da je sad napokon bolje otkad je u vezi s mladom Sofijom Richie.


Khloe izrabljuje zaposlenike?

Publicitet nije uvijek dobra stvar, a Khloe je to morala naučiti na teži način. Povela je svoje fanove na turneju tvornicom svojih Good American traperica. No, nisu svi bili oduševljeni onime što su vidjeli.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

E!News prenio je da djelatnici rade u prostorijama bez dovršenih podova, a snimka je pokazala kako se Khloe bijesno derala na zaposlenike: "Nemojte sj****! Cijeli pritisak je na vama."

Khloe je na te optužbe i odgovorila: "Pazite što pričate. Svi zarađuju i svi su zaposleni u Los Angelesi. Naučite informacije prije nego što počnete govoriti."