Ostalo

Muke po kilogramima: holivudske zvijezde otkrivaju kako su stesale liniju i vratile se u formu

Neki su pravi holivudski zvjezdani teškaši uspjeli težinu staviti pod kontrolu i vratiti stare linije

Marija Pajić
29.03.2017 18:31

Savršen izgled pod svjetlom reflektora zna biti itekako stresan, pogotovo kad vam je posao izgledati lijepo na velikom ekranu.

No, što kada vaši kilogrami odluče imati svoju politiku?

5. Oprah Winfrey

Oprah Winfrey , neokrunjena kraljica talk showa, poznata je i po svojoj kilaži. Gore - dolje plesala je po vagi od davnih osamdesetih.

Ipak, zakoračivši u šesto desetljeće, izgubila je 14 kilograma! Više kretanja i puno salate napokon su urodili plodom.

4. Christina Aguilera

Prodala je više od 50 milijuna ploča.Billboardovom ljestvicom vlada od davnih devedesetih. I dok s publikom pjeva u isti glas, Christina Aguilera s kilažom nikako da nađe zajednički jezik. Pogotovo nakon dvije trudnoće. Na svojih 157 centimetara Aguilera je natukla 74 kilograma.

"Nametnuto nam je kako moramo izgledati, vrlo jasno sam rekla da volim obline", izjavila je jednom.

A čini se da jedno priča, a drugo radi! U svega tri mjeseca izgubila je 18 kilograma. Manje porcije hrane i satovi joge vratili su je na stari put.

3. Kim Kardashian

Nakon poroda s kilogramima je muku mučila i najpoznatija starleta na svijetu. Na visinu od 159 centimetara Kim je dogurala do 83 kile.

No što kad ti broj milijuna na bankovnom računu počinje sve više sličiti na broj koji svakodnevno vidiš na vagi? U njezinom slučaju, to se zove tragedija.

Kanyeova ljubav čini se nije bila dovoljna. Miris naslovnica bio je privlačniji. Buđenje u 6 ujutro, odlazak u teretanu i Atkinsonova dijeta rezultirali su s 28 kilograma manje u svega nekoliko mjeseci.

2. Matt Damon

Nabaciti dvadesetak kilograma za taj najsjajniji kipić na svijetu? U slučaju Matt Damona , nema problema.

Za potrebe holivudskog spektakla Doušnik, ovaj ljepotan nabacio je 13 kilograma koje je naravno brže-bolje morao i skinuti. Sati provedeni u ringu i samo piletina na tanjuru i - voila!

1. Kelly Osbourne

Odrasla je u reality showu i već je od malih nogu pokazala interes za showbizz. Njezin put od ovisnice o drogama pa do klinički pretile osobe su pratili su mnogi. A onda je Kelly odlučila reći dosta! U 19 mjeseci skinula je više od 30 kilograma.

Izbacivši slatko i vagajući porcije Kelly je okrenula novu stranicu u životu.

Bili poznati ili ne, onaj osjećaj nezadovoljstva na vagi - jednak je svima.