Ostalo

Muž Pamele Anderson otkrio zašto se rastaju nakon 12 dana braka: Motiv joj je bio novac?

I producentu i glumici ovo je peti propali brak, a oboje imaju različite verzije priče oko razvoda

Tabloid.hr
12.02.2020 10:45

Producent Jon Peters otkrio je za Page Six razlog zbog kojeg je s Pamelom Anderson proveo samo 12 dana u braku.

Naime, glumica i nekadašnja Playboyjeva zečica u službenom priopćenju otkrila je da "rastaju kako bi procijenili što žele od života i jedno od drugoga". Prošlog tjedna izvor blizak Pameli rekao je da je nakon samo dan i pol braka shvatila da je pogriješila te da je Peters opsjednut slavom, jako posesivan i sklon pretjeranom kontroliranju.

Producent je odlučio uzvratiti udarac te je napisao pismo medijima koje je naslovio sa 'Sve što su vam rekli je laž'.

Otkrio je da je platio Pameline dugove u vrijednosti od 200 000 dolara te da joj je kupio novu garderobu, zbog čega se nazvao 'starom budalom'. "Imala je računeu vrijednosti od gotovo 200 000 dolara i nije ih mogla platiti, pa sam ja to učinio i ovo je hvala koje sam dobio. Nema budale do stare budale", rekao je Peters.

Producent tvrdi da je Anderson lagala i oko prosidbe, tvrdeći da je ona njega zaprosila u SMS poruci."Ne moram ni reći da kada mi je u poruci napisala kako se želi udati za mene, da je to bilo kao ostvarenje mog sna, iako sam u to vrijeme bio zaručen s drugom i ta je dama trebala započeti zajednički život sa mnom. Ostavio sam sve zbog Pam", pojasnio je.

Osvrnuo se i na Pameline riječi da je bio posesivan: "Pustio sam je u svoj život i dočekao širom otvorenih ruku i prepun ljubavi za kojom sam godinama tragao. Ako pod kontroliranje misli to što sam platio njezine dugove kada je bila bez novca, da sam joj obnovio garderobu... Nisam htio reći ništa, samo da smo odlučili krenuti svatko svojim putem, no kada sam pročitao članak, znao sam da moram ispričati pravu istinu".

Peters je uz pismo medijima priložio i presliku poruke kojom je glumici dao do znanja da se želi razvesti. "Ovih posljednjih devet dana bili su nevjerojatno slavlje ljubavi, no cijela ova priča s brakom, koja je uključila odvjetnike, tvoje dugove... preplašila me. Shvatio sam da imam 74 godine i da mi je potreban miran život, a ne javna ljubavna veza", stoji u poruci.

Podsjetimo, Pamela i 22 godine stariji Jon vjenčali su se 20. siječnja na tajnoj ceremoniji, a već 1. veljače otkrili su da se rastaju. Poznavali su se 35 godina, a 1989. bili su u kratkoj vezi.