Play ponuda
Play ponuda
'tajne' karijere

Na koje sve načine poznati Hrvati pune svoje novčanike?

Prošla su vremena kada se moglo živjeti od glazbenih tantijema i sponzorskih ugovora. I estradnjaci se sve više žale na recesiju, ali među njima ima i onih koji su se na recesiju pripremili. Oni već godinama rade u fušu ili pak grade karijeru koja baš i nema veze s crvenim tepihom, a mi smo zavirili u njihove radne knjižice i doznali na koje sve načine poznati Hrvati pune svoje novčanike.

RTL/ 17.2.2013. u 18:14
Play ponuda

Recesija je uzela svoje pa čak i oni koji su živjeli samo od naše zabave, danas gledaju kako pronaći dodatni poslić.

Već je dugo poznato da Yaya račune ne plaća samo od gaža sa Jinxima. Ipak je ona diplomirana slikarica! Ali kako za umjetnost na platnu trenutno nema dovoljno zainteresiranih novčanika, ona izrađuje daleko jeftiniji, ali opet unikatan nakit.

"Nemam atelje, slikarstvo je preskupo da bi bilo hobi, pa eto izrađujem nakit", kaže Yaya. Izrađuje nakit, odmara grlo i tako naplaćuje talent koji krije i u svojim rukama.

I Edo Maajka dobro zna na što se lijepe kune. Prvo je izbjeglica iz Bosne i Hercegovine osvojio simpatije svojom otvorenom kritikom društva. Onda je na vrijeme shvatio da neće vječno ostati prorok iza mikrofona. Zasukao je rukave i otvorio kafić. "Onda sam promijenio cijeli način života. Od prehrane do svega. Sve sam promijenio. Sad mi je super. Ne bih se vraćao na staro i da mogu", rekao je Edo.

Zvali su se Ramirez, pa su se malo preustrojili i nazvali Pavel. Ruku na srce, ne pripadaju A-ligi hrvatske rock scene, ali neumorno sviraju i pune klubove. Njihov je frontman Aljoša Šerić očito poslušao savjet roditelja i na vrijeme se dokopao diplome! Noću pjeva ljubavne balade, ali danju govori potpuno drugačijim jezikom.

Ipak je Aljoša gospodin odvjetnik! Kao pjevač uspješno je izbjegavao skandale i do sada nije zaradio tužbu, ali profesionalno od suda nikako ne može pobjeci.

I Mirela Priselac je bila uzorno dijete. Zavšila je fakultet, a hip-hop je bio samo hobi. Onda se dogodila Romantika, Mirela je postala Remi i skakanje pred mikrofonom odjednom se pokazalo isplativim. Ali, bez obzira na zvjezdani status, Remi stanarinu uglavnom plaća prevođenjem knjiga i filmova.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ja sam profesorica engleskog jezika i književnosti i španjolskog jezika i književnosti. Ne bavim se svojim poslom jer svi znamo kakve su plaće u prosvjeti pa se bavim svim i svačim", kaže Remi.

Prošlo je gotovo dvadeset godina otkako je zatresla dance scenu! Iskočila je iz šumice, nagrabila se tantjema i živjela na visokoj nozi. A onda vijest iz vedra neba - I Bee je postala zemljoradnica!  

"Zasadila sam češnjak, i to smo našli nekakvu staru vrstu, sto godina staru, što se prenosi s koljena na koljeno i sad ćemo vidjeti kak će to uspjeti", kaže IvanaBanfić.

Bila je ispred vremena! Među prvima se pohvalila umjetnim grudima. A onda je shvatila da je najbolje ipak prirodno! Izvadila je implantate i uhvatila se - motike!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HRVATSKI TRENDING

HRVATI SU 'OPSJEDNUTI' SRPSKIM GLAZBENICIMA! Slušaju se samo 'cajke', a u trendingu mjesto pronašao samo jedan Hrvat

Play ponuda

Više s weba