Play ponuda
Play ponuda
OGLASIO SE REDATELJ

Na mjestu gdje je nastradao sin redatelja Danisa Tanovića iscrtan grafit: 'Ovo je umjetnički bunt'

U veljači ove godine automobilom ga je udario bivši sudionik realityja, a na sreću, oporavak je brz i Orhan je uspio čak završiti drugi razred srednje škole

Image
Foto: Josip Regović/Pixsell, Instagram
A.Š./ 17.6.2022. u 22:00
Play ponuda

Bosanskohercegovački redatelj i oskarovac Danis Tanović na svojim je društvenim mrežama objavio grafit koji je ovih dana osvanuo u blizini mjesta gdje je i njegov sin ove godine doživio prometnu nesreću. Naime, na Orhana je automobilom naletjela bivša reality zvijezde Benjamin Spahović u sarajevskom naselju Drvenija.

"Nedaleko od mjesta gdje je udaren Orhan neki klinci su označili mjesto grafitom koji doživljavam kao umjetnički bunt jer je na istom mjestu nastradalo još nekoliko ljudi. Orhan je svaki dan sve bolje i u međuvremenu je završio drugi razred zahvaljujući vlastitoj volji i radu te nesebičnoj pomoći nastavnika i drugova iz Druge Gimnazije. Hvala vam svima", naveo je redatelj hit filma ‘Deset u pola’.

Iako je nekoliko dana nakon prometne nesreće bilo kritično, Orhan je krajem veljače otpušten s intenzivne njege, a zatim je posjećivao neurorehabilitacijski centar Joško Glavić u Zagrebu. Sredinom travnja vratio se na nastavu, a kako je obznanio njegov otac, unatoč svim nedaćama uspio je završiti drugi razred srednje škole.

"67 dana kasnije, Orhan se vratio u školu. Hvala vam svima koji ste bili uz nas, hvala svim doktorima, sestrama, tehničarima, Orhanovim prijateljima, učenicima I profesorima Druge Gimnazije", napisao je Tanović na Instagramu uz video slavlja. Njegovi školski kolege brže bolje su mu pohrlili u zagrljaj, a tim su povodom s ukrasima uredili i učionicu. 

Tanović sa suprugom Maelys ima petero djece, a Orhan je njihovo treće dijete. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
tužna vijesti

Otišao u tišini: Preminuo jedan od osnivača benda 'Rokeri s Moravu'

Play ponuda

Više s weba