Ostalo

Na najbržem prstu Balkana zasjao dijamantni prsten

Najbrži prst Balkana, klavijaturistica Belinda Bedeković, svoju je ljubav pronašla posve slučajno. Na jednoj glamuroznoj večeri u New Yorku upoznala je 20-ak godina starijeg biznismena, a strast je odmah planula. Danas Belinda ekskluzivno priznaje da se zaručila, a svoj blještavi dijamant pokazuje gdje god se pojavi.

RTL
31.10.2013 18:20

Sretna, zaljubljena i zaručena - Belinda Bedeković pronašla je srodnu dušu!

"Upoznali smo se na jednom partiju za biznismene, ja sam bila pozvana kao gost, svirala sam tamo. Moram reći da me oborio s nogu, sa šarmom, s pristupom", rekla je Belinda.

"Od početka se dogodilo nešto između nas i od tada je veza sve jača i jača. Potpuno nevjerojatno", kazao je glazbenik Terrence Garbett .

Dvadesetak godina stariji britanski biznismen, Terrence Garbett, osvojio ju je na prvu.

"Džentlmenski, kavalirski, pravi engleski džentlmen, takav je bio i pristup, vrlo elegantno, fancy", dodala je zaljubljena Belinda.

"Mislim da je bilo upravo suprotno. Kad sam je vidio u New Yorku, bio sam potpuno oduševljen njezinim talentom i njezinom ljepotom. Toliko da sam je poželio upoznati, reći joj koliko volim njezinu glazbu. Sreli smo se, razgovarali, razmijenili brojeve telefona, a ostalo je povijest", nadovezao se Terrence.

Povijest je počela prije osam mjeseci, i više nego dovoljno da na najbržem prstu Balkana zasja dijamantni prsten.

Golupčići će letjeti između Hrvatske, Velike Britanije i Amerike, a ljubav, uz to što će uskoro biti okrunjena brakom, je već i opjevana.

Pjesma se zove "You are" i stvarno me on inspirirao za tu kompoziciju, jedna novost je u toj pjesmi jer ću ja i pjevati, ima malo teksta.

"Pjesma je krasna, znate, rekla mi je, napisala sam ti pjesmu. Ostavila je snažan utjecaj na mene, kao niti jedna do tada! Ojevala je i svirala i preplavio me neki osjećaj... fantastično", rekao je glazbenik.

Inače, zavodnik Terrence je slab na glazbenice, naime nekad davno je ljubio slavnu Samanthu Fox . Ta je veza, kao i jedan brak, odavno iza njega. I Belinda će u bračnu luku uploviti drugi i, nada se njezina majka, posljednji put.

"Odlično se slažemo, Sve je savršeno! Najiskrenije, sve je sjajno! Ona je divna žena", rekao je Terrence za svoju punicu.

"To je zato što se ne razumiju!" našalila se Belinda.

U njihovu slučaju jezik nije prepreka - Belinda će ljubavnom romanu na kojem radi samo dodati jedno poglavlje na engleskom, i to ono najvažnije!