Ostalo

Na pomolu pomirenje Sevke i Milana?

Severina je ponovno na naslovnicama! Nakon gostovanja u Beogradu tamošnji su se mediji raspisali o tome da je možda na pomolu pomirenje s Milanom Popovićem, no čini se da su se bivši partneri ipak sreli samo zbog djeteta, i svakako nisu željeli da taj njihov susret bude udarna vijest na naslovnicama!

RTL
05.12.2012 18:23

Iako je već prije nekoliko dana okončano Severinino gostovanje u Beogradu, još uvijek se diže prašina oko svakog detalja posjeta kraljice estrade srpskoj metropoli. Posljednji neistraženi detalji oni su momenti provedeni s njezinim bivšim zaručnikom i ocem njezina djeteta - Milanom Popovićem. A to je odmah i pokrenulo priče o njihovu pomirenju! Istinu o susretu majke i oca malenog Aleksandra komentirao je i njezin menadžer Tomica Petrović.

Bio je to prvi susret devetomjesečnog Aleksandra i njegova oca nakon tri mjeseca, a druženje sa sinom i susret s brižnom majkom Severinom, očito su u Milanu izazvali posebne emocije jer je dan nakon druženja na svome facebook profilu objavio nježnu fotografiju Severine i sina. No čini se da je upravo njihov sin jedina trenutačna veza između Severine i Milana!

Nažalost, nekima je radost pronaći u tuđoj nesreći svojih pet minuta slave pa se tako oglasila još jedna navodna ljubavnica Milana Popovića. Glumica Ana Sakić komentirala je napise da je u vezi s kraljem bakra koji je nedavno navodno i podmirio njezin rođendanski ceh koji je slavila u njegovu kafiću.

Besmisleno je i u svakom susretu oca i sina tražiti priču o pomirenju najpoznatijih celebrity roditelja na Balkanu. Severina i Milan, kada je njihov sin u pitanju, ponajprije žele biti mama i tata, a ne vijest s naslovnice žutih novina!