Ostalo

Na pragu četrdesete roditelji joj kontroliraju život, no svima oko Britney Spears je dosta!

Možete li zamisliti da ste na pragu četrdesete, a roditelji vam i dalje kontroliraju život? E pa baš taj scenarij životna je stvarnost pop princeze Britney Spears. Otac joj upravlja imovinom već 13 godina, a fanovi su se digli na noge i rekli DOSTA JE! Potporu su joj pružili i kolege, a u cijelu priču umiješao se sadašnji, ali i bivši dečko Justin Timberlake.

RTL Exkluziv
28.02.2021 20:00

Bili su zlatni par devedesetih. A onda se nakon tri godine bajka pretvorila u katastrofu. Justin Timberlake u medijima je na vulgaran način govorio o njihovu seksualnom životu i to dok je Britney Spears tvrdila da se čuva za brak.

I danas, gotovo 20 godina nakon prekida, Britneyina vojska obožavatelja proziva ga zbog neumjesnih ispada. No dočekali smo i to: nakon dva desetljeća, Justin se ispričao.

Britney Spears bila je i ostala jedna od najvećih svjetskih zvijezda. Imala je 15 godina kada je potpisala prvi ugovor, a prva dva albuma dosegla su dijamantne naklade i s 47 milijuna prodanih kopija završili na listi najprodavanijih u povijesti. Punila je arene i s pravom zaradila status pop princeze

No posljednjih godina potonula je u vrtlog medijske hajke i živčanih slomova. I baš zbog toga joj je sud 2008. dodijelio skrbnika, oca Jamieja koji upravlja njezinom imovinom. I tako već 13 godina. "Zašto još uvijek ne može biti samostalna?", goruće je pitanje koje postavljaju obožavatelji...

Podršku su joj pružili Sarah Jessica Parker, Sharon Stone, Cher i Pitbull, koji je s njom i surađivao. O svemu se oglasio i Britneyin dečko, fitness trener Sam Ashgari koji o Jamieju nema riječi hvale.

Sudska trakavica u kojoj Britney pokušava preuzeti kontrolu nad životom traje godinama, no tračak nade ukazao se nedavno kada su se ovlasti njezina oca prepolovile. Jaime će sada djelomično upravljati kćerinom imovinom jer će za drugu polovicu biti zadužena financijska tvrtka.

Dok se Jaime ne povuče, pjevačica ne želi nastupati, iako je prije 10 godina kada je pjevala u Zagrebu, samo za naše kamere, otkrila kako ima drukčije planove.

Novo ročište je u ožujku kada će se po tko zna koji put pokušati maknuti iz ralja vlastitog oca. Držimo fige da ovaj put uspije te da četrdeseti rođendan dočeka kao - slobodna žena.