Ostalo

Na RTL Passionu kreće nova serija 'Brousko' čija je glavna zvijezda samozatajni ljepotan za kojeg se ne...

Nova dramska serija "Brousko" prikazivat će se od ponedjeljka do petka u 17.45 sati.

Tabloid.hr
17.03.2020 16:05

Na RTL Passionu danas, 17. ožujka, u 17.55 sati počinje nova dramska serija koja će vas prikovati za male ekrane - Brousko .

Uspješna grčka romantična dramska serija, autora Vana Dimitrioua , prodana je 40-ak zemalja svijeta, kako centralne i srednje Europe, tako i u države Srednje Amerike i Srednjeg istoka, te je, kako i priliči, pronašla dom na RTL Passionu nakon četiri sezone prikazivanja na ANT1 kanalu, na kojem je privukla mnogo poklonika u četiri godine prikazivanja.

Povodom svoje skorašnje udaje za Sifisa (Apostolis Totsikas) Melina (Eleni Vaitsou) se s prijateljicama s Krete dolazi provesti u Atenu. U istom baru nađe se i mladić s Cipra, Achilleas (Andreas Georgiou) sa svojim prijateljima. Melina i Achilleas upoznaju se i počinju flertati.

On joj ponudi brousko, vino koje njegova obitelj proizvodi. Sljedećeg jutra Melina se budi u hotelskom krevetu s Achilleasom.

Posramljena, ona brzo napušta sobu ne sjećajući se niti njegovog imena. Achilleas se budi i, poput i nje, ne sjeća se njezinog imena. Oboje se vraćaju svojem uobičajenom životu, nastavljaju s pripremama za vjenčanja, nesvjesni da će ih sudbina uskoro ponovno spojiti.

A ako vas uzbudljiva ljubavna radnja neće privući seriji sama po sebi, onda će to svakako učiniti jedan od glavnih glumaca, markantni Andreas Georgiou .

Andreas je zapravo rođen u Londonu, no njegova se obitelj preselila na Cipar kada mu je bilo svega 5 godina.

Danas 37-godišnjak tako se školovao u Velikoj Britaniji i na Cipru, a s 23 godine uputio se i u New York u kojem je godinu dana pohađao satove glume.

Ipak, markantni britansko-grčki glumac danas je i uspješni producent s velikom bazomobožavatelja diljem svijeta koji ga često ističu kao uzora zbog njegove predanosti poslu i fokusiranja na ostvarivanje snova.

Glumac je bio u višegodišnjoj vezi sa 7 godina mlađom ciparskom pjevačicom Eleftherijom Eleftheriou , no trenutno na internetu stoji daje slobodan.

Ipak, za sve ostale detalje iz njegovog ljubavnog života javnost je ostala zakinuta, a takvih aktivnosti nema niti na njegovom Instagramu.

Srećom, tamo ima brojnih fotografija koje dokazuju zašto je Andreas miljenikženskog roda.