Ostalo

Nadrogirala se pa ga gađala štangom za striptiz: Novi detalji iz života Roba Kardashiana i Blac Chyne

Toksična veza i dalje traje na sudu, a sada su isplivali neki grozni detalji iz 2016.

Tabloid.hr
14.04.2020 10:15

Nedavno smo pisali o vezi koja, dok je trajala,nije mogla biti toksičnija. Riječ je o onojizmeđu Roba Kardashiana i Blac Chyne . On je nju optužio za konzumiranje alkohola i droga i prevaru, zatim objavio njezine gole fotke. Ona ga ja tužila i pokušava uzeti skrbništvo.

Rob Kardashian i Blac Chyna

(FOTO: www.profimedia.hr)

Zatim ga je Chyna optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje , a on nju za opijanje pred zajedničkom kćerkicom Dream. I to traje do današnjeg dana. No, tada nismo spomenulijednuod najzanimljivijih scena iz njihove kolekcije svađa.

Naime, novi pravni dokumenti koji su ugledali svjetlo dana ovog vikenda otkrili su nove okolnosti oko tužbe koju je 2016. Rob podignuo protiv Chyne. Navodno je bivša striptizeta dok je bila pod utjecajem kokaina udarila Roba sa štangom za striptiz . Da wow, vjerujemo da niste ovo očekivali.

Rob Kardashian i Blac Chyna

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Taj dan je konzumirala velike količine Moet Rose šampanjca i šmrkala kokain. Postala je nevjerojatno agresivna te je prijetila da će me ubiti", piše u spisima. U nastavku piše i da mu je uperila pištolj u glavu, a tome je navodno svjedočilo i nekoliko njezinih prijatelja.

Pa što dalje nadodati na ovo?