Play ponuda
Play ponuda
PODUČAVAO DOBROVOLJCE

Najbolji borac među glumcima vodio obuku za obranu škola

Šerif okruga Maricopa u Arizoni Joe Arpaio objavio je svoj kontroverzni plan obuke dobrovoljaca za obranu škola nakon pokolja u osnovnoj školi u Newtownu u Connecticutu.

Image

steven seagal steven seagal

M. B./Hina/ 10.2.2013. u 16:22
Play ponuda

PHOENIX - Zvijezda holivudskih akcijskih filmova StevenSeagal pridružio se u subotu samoproglašenom "najčvršćem šerifu u Americi" u obuci dobrovoljaca za obranu škola od naoružanih napadača, javlja Fox News.

Šerif okruga Maricopa u Arizoni JoeArpaio objavio je svoj kontroverzni plan obuke dobrovoljaca za obranu škola nakon pokolja u osnovnoj školi u Newtownu u Connecticutu.

Vježba je održana u subotu u zatvorenim prostorima škole u Fountain Hillsu, predgrađu Phoenixa. Trojica šerifovih specijalaca glumili su napadače na školu, a tinejdžeri učenike.

Seagal, majstor borilačkih vještina koji je postao glumac, vodio je obuku ručne obrane, objavio je šerifov ured u priopćenju.

Šerif Arpaio planira da njegovi dobrovoljci odjeveni u uniforme i opremljeni patrolnim vozilima, neki i s dozvolom za posjedovanje oružja, ne ulaze u školske prostore i dvorišta dok ne opaze opasnost, već da samo patroliraju oko njih.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
poput bridget jones

Princ Harry razočarao obožavateljice: 'Ne tražim djevojku, sretan sam solo'

Play ponuda

Više s weba