Play ponuda
Play ponuda
divne dame

Najdirljivija scena sa Oscara! Lady Gaga pomogla teško bolesnoj Lizi Minnelli dok su zajedno najavljivale najvažniju kategoriju

Liza Minnelli već se više od 20 godina bori s teškim zdravstvenim stanjima, no to je nije spriječilo da bude jedna od prezenterica na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Uz Lady Gagu predala je zlatni kipić u najvažnijoj kategoriji

Image
Foto: Profimedia
RTL.HR/ 28.3.2022. u 12:30
Play ponuda

Legendarna Liza Minnelli pojavila se na dodjeli Oscara, naime, s Lady Gagom uručila je prestižni kipić za najbolji film. 76-godišnja glumica je zbog teškog zdravstvenog stanja u invalidskim kolicima, no ni narušeno zdravlje nije je spriječilo da odradi pojavljivanje i uz Gagu uruči najvažniju kategoriju večeri. Ako je, uzgred budi rečeno, Will Smith najveći negativac dodjele Oscara, Lady Gaga svakako je jedna od najpozitivnijih. Bila je uz Lizu, a dok se legendardna glumica mučila s čitanjem pobjednika, Gaga je bila tu da joj pomogne, prišapnuvši joj: 'Tu sam'. Dame su uručile nagradu za ekipu filma CODA, a njihova divna interakcija osvojila je sve simpatije.

Minnelli se bori s teškim bolestima više od 20 godina

Inače, Minnelli se već godinama bori sa ozbiljnim bolestima, uključujući i virusni encefalitis. Prije negoli su počeli njezini teški problemi, Liza se godinama borila s ovisnostima, a kada je konačno pobijedila u toj borbi, krenuli su zdravstveni problemi radi kojih je morala početi s otkazivanjem angažmana. Tako je 2010. zbog teškog oblika upale pluća otkazala i turneju. Zbog spomenutog virusnog encefalitisa bila je u životnoj opasnosti, nije mogla ni hodati ni pričati, a zbog svega je trajno završila u invalidskim kolicima. 

No, ni to je nije spriječilo da se pojavi i oduševi na Oscarima. Uz Lady Gagu činila je jedan od najsimpatičnijih dueta večeri, pogotovo kada se uzme u obzir incident koji je sve zasjenio. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
HALJINA OTKRILA previše

Bez imalo srama pokazala golo međunožje

Play ponuda

Više s weba