Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
maleni teodor

Najljepša Srpkinja rodila svoje drugo dijete! Sina na svijet donijela u Madridu, a partner Luka slavio je u Danskoj

Sofija Milošević rodila je svoje drugo dijete. Maleni Teodor drugi je sin manekenke i nogometaša Luke Jovića, koji iz prijašnje veze ima još i sina Davida.

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 28.3.2022. u 17:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Manekenka Sofija Milošević, kojoj tepaju i da je najljepša Srpkinja, na svijet je donijela zdravog dječaka. Maleni je na svijet stigao u nedjelju u večernjima satima u Madridu. Manekenka se dobro oporavlja nakon poroda koji je prošao u najboljem redu. Nogometaš Luka Jović, njezin partner, slavio je rođenje svog trećeg sina sa suigračima u Danskoj, gdje trenutno boravi sa reprezentacijom. 

Dok je maleni Sofijino drugo, Luki je novorođeni dječak treće dijete. Naime, najstarijeg sina dobio je u vezi s Anđelom Manitašević, a u rujnu 2020. je sa Sofijom dobio sina Alekseja. Roditelji su malenom ime dali Teodor, piše Story.rs. Manekenka je, inače, početkom rujna 2020. na svijet donijela dječaka Alekseja, a tom prilikom porodu je prisustvovao i Luka Jović. Par već neko vrijeme živi u Madridu, gdje Luka igra za Real Madrid. 


Sofija je, inače, nedavno pokrenula i svoj modni brend, a u ulozi majke sjajno se snašla. Druga trudnoća joj je prošla nešto teže od prve, no sve je ipak prošlo u najboljem redu. U odgovorila putem Instagram Storyja obožavateljima je otkrila da obožava djecu. "Obožavam djecu i tetka sam od svoje sedme godine. Imam puno nećaka i nećakinja i sve ih ludo volim. Oduvijek mi je bila želja da postanem majka. Luka i ja smo pričali o tome i planirali s tim da mislim da nikada niste spremni na to u potpunosti dok vam se to ne dogodi", napisala je Milošević nedavno o svojoj trudnoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču


"S Aleksejem sam imala mučnine prva tri mjeseca i poslije toga sam baš bila aktivna trudnica, dok sam s drugom bebom konstantno umorna i uopće nisam fizički aktivna. Tijekom cijele trudnoće, ne mislim samo na prvo tromjesečje", dodala je ova mlada majka i otkrila tada da njezin Luka želi još dvoje djece, dok ona nije sigurna koliko je sklona toj ideji. No, sada kada je stigao i maleni Teodor, možda se Sofija i predomislila!

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Suze i trzavice već na prvim ceremonijama: 'Da je meni netko pročitao takve zavjete, okrenula bih se iste sekunde i otišla'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna influencerica

Baka Prase zbog nje se povukao, prekid ga je jako pogodio: Tko je zapravo Anja Bla?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba