Ostalo

Najljepši div Hollywooda Jason Momoa s 20 godina glumio u 'Spasilačkoj službi': Šokirat ćete se kada ga...

Nije oduvijek nosio bradu i dugu kosu, nekada je bio tipični ljepotan

Tabloid.hr
28.04.2020 13:00

Najljepši div Hollywooda za kojim pati svako žensko srce je svakako jedan jedini Jason Momoa . Jedan od rijetkih muškaraca kojemstoje duga kosa i brada bez da izgleda neuredno, kao i neobičan stil koji fura. Obožava rozu boju (koju često i nosi), visok je 193 centimetara te dolazi s Havaja.

Sretnica koja nosi njegovo srce je 12 godina starija glumica Lisa Bonet , bivša supruga Lennyja Kravitza. Upoznali su se 2005. u jazz klubu, a vjenčali 2017. u svom domu u Topangi. Zajedno su dobili dvoje djece, kćerkicu Lolu Lolani i sina Nakou-Wolfa.

Jason Momoa mnogima je postao poznat kada se pojavio u jednoj od najuspješnijih televizijskih serija svih vremena " Igri prijestolja " gdje je glumio Khala Droga. Oduševio je i u ulozi Aquamana, ali i Conana Barbarina, a svim je tim ulogama savršeno pristao zbog svog specifičnog izgleda.

No, nekada Jason nije izgledao ovako kako izgleda danas te nije uzgajao dugu kosu i bradu. Naime, sada je Caprice Bourret na Instagramu objavila nekoliko fotki sa seta serije "Spasilačka služba". Da, dobro ste pročitali. Ovaj je ljepotan glumio u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena iako ga se mnogi ne sjećaju jer je tada izgledao totalno drugačije.

Jason Momoa

(FOTO: Instagram)

Pojavio se u 10. i 11. sezoni , a Caprice je upoznao na setu kada joj je bila ponuđena uloga umjesto Pamele Anderson . Navodno je između Jasona i nje bilo pravih iskrica. "Njih dvoje su jako flertali na setu. Njezina mama je često bila na setu s nama te se uvijek pokušavala igrati kupida. Bila je oduševljena Jasonom te ga je htjela spojiti s kćerkom", rekao je jedan izvorza Daily Mail.

Caprice je tada bila osam godina starija od 21-godišnjeg Jasona, no nije tajna da on voli starije žene . No, odlučila je da glavna uloga serije ipak nije za nju, za što tvrdi da joj je bila najgora odluka u životu jer je "Spasilačka služba" postala jedna od najlegendarnijih serija ikad.