Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prave ili kupljene?

Najnoviji Rozgin spot opet pokrenuo nagađanja da je povećala grudi

I mi smo se odlučili pozabaviti pričom koja javnost zabavlja već duže vrijeme - estetskom operacijom kojoj se navodno povrgla Jelena Rozga. Splitska pjevačica, ukoliko je tome tako, nema se čega sramiti, jer se prije nje sa skalpelom družila cijela vojska domaćih estradnjaka.

RTL/ 22.7.2014. u 18:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

JelenaRozga nekad i sad. Razlika je toliko očita da je već danima svi mjerkamo i komentiramo. A to mjerkanje i prosuđivanje pokušala je zaustaviti sama pjevačica. 

"Sve i da jesam, to je moja privatna stvar. Ali stvarno nisam", izjavila je Jelena.

To možda i jest njezina privatna stvar, ali operacija s kojom ju se povezuje ustvari i nije nešto zbog čega bi se trebala crvenjeti.

"Jelena Rozga je fatalna žena, vamp, koju svi obožavaju. Da se sazna da je morala korigirati neke stvari na svojem tijelu - ups, to baš nije tako ugodno", kaže novinar DeanSinovčić.

U slučaju da je i legla pod nož, Jelena ne bi bila prva koja se odlučila malo popraviti i osvježiti. Pionirka plastične operacije u Hrvatskoj bila je jedna diva, žena kojoj nitko ne može osporiti genijalnost.

"Radi se o JosipiLisac koja je prije pet-šest godina rekla da je ona napravila estetsku korekciju nosa kada je imala 18 godina. To je bilo davno. O nije imala nikakvih problema. Ona je tada rekla da zna da nije najljepša osoba na svijetu, ali isto da zna da zrači", rekao je Sinovčić.

Dovoljno zračila nekad davno nije, ili je barem sebe u to uvjerila, i kraljica estrade. Čudesnu transformaciju nosa i usana  Seve nikada nije otvoreno priznala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Severina je jednom rekla - pa neću vam sad otkrivati moj medicinski karton. Neke stvari sam promijenila ali još uvijek ličim na sebe", objašnjava Sinovčić.

A upravo je to ono što pokušavaju postići najbolji estetski kirurzi. Operirano mora izgledati prirodno.

"Trudimo se da te stvari ostanu među nas. Niti nama te operacije služe za operaciju, niti ta operacija za promociju nekoj osobi. Nego da rješavamo problem koji ta osoba ima i koji je objektivan i stvarno zamjetan. Svaki pacijent ima svoju priču. U pravilu svaki naš pacijent ne želi da se za njegovu operaciju zna", kaže AleksandarMilenović, maksilofacijalni kirurg.

Sredinom devedesetih šumicu je zatresla IvanaBanfić, a ubrzo se poželjela i bujnijeg dekoltea.  Prva je progovorila o svojim silikonima i kasnije se zbog njih javno pokajala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

EKSKLUZIVNO Dragana iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr o estetskim operacijama i showu: 'Navikla sam na razne komentare'

"Joj, di mi je bila pamet. Jednostavno se osjećam kao da to nije dio mene nekakvo strano tijelo i počelo me to smetati", rekla je Banfić.

Još je jedna pjevačica uočila nedostatke na svom tijelu. "Podvrgla sam se operaciji povećanja dojki. Nisam požalila nikad zbog toga", izjavila je jednom MajaŠuput.

Maja je jedna od rijetkih estradnjaka koja je uvijek stajala iza svojih postupaka.

"Jako je ružno lagati, tako da nikad nisam shvatila one koji o tome lažu", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A u laganju i skrivanju nečega što je tijekom posljednjih dvadeset godina postalo potpuno normalno - mi baš i ne vidimo neku logiku.

"Kad već govorimo o tome zašto djevojke, koliko god bile estradno poznate, ne žele pričati o tome, radi se o tome što su prilično eksponirane djevojke sa svojim operacijama bile one s kojima se nisi baš htio družiti i nisi htio da vas se stavi u istu rečenicu", objašnjava Sinovčić.

Da su poznate Hrvatice i skalpel u tajnoj ljubavnoj vezi - najbolje znaju maksilofacijalni kirurzi. Jer, oni vide ono što naše oko ne može primjetiti.

"Mogu prepoznati s druge strane ulice kad je netko nešto radio, a posebno s fotografije", kaže Milenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na operacije su nekada dolazile samo gospoda debljeg novčanika, ali i to se s godinama promijenilo.

"Vrlo često plaćaju na rate i sve manje keširaju", dodao je Milenović.

A svoju je novu liniju iskeširao i TonyCetinski. On je za sada jedini muškarac u Hrvatskoj koji je javno priznao da nije savršen.

"Lakše mi je ovako, rekao sam da jesam... Mogu preporučiti svima", rekao je Tony.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Tony je kod nas napravio tu liposukciju i moram priznati da otkad je napravio još više muškarci nazivaju", rekao je estetski liječnik NikolaMilojević.

Koja je tajna Rozginog bujnijeg poprsja? Zbog čega Severina izbjegava pitanja o plastičnim operacijama, kada barem nju ama baš niti jedan skandal nije uspio maknuti s trona?

"Svatko želi vječno biti lijep. Onoga trenutka kada napraviš operaciju priznaješ da nisu lijep i da si barem jednom dijelom isfrustriran. Kad se to sve zbroji ljudi ćete prestati idealizirati i početi misliti kakav si ti to osoba. Možda o sebi imaš lošije mišljenje ili manjak samopouzdanja", objašnjava Sinovčić.

To je vjerojatno razlog zbog čega većina naših estradnjaka taji o svom bliskom susretu s nožem. Umjesto da ljudski priznaju kako su si uz malu pomoć medicine produžili karijeru i pred ogledalom opet osjećaju ponos i zadovoljstvo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obitelj kao najveća podrška

Sergej Ćetković iza sebe ima najtežu godinu u životu! Izgubio roditelje zbog korone, iz teške tuge izvukla ga voljena Kristina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba