Ostalo

RTL EXKLUZIV OTKRIVA! Najplaćeniji hrvatski NBA-evac Bojan Bogdanović postaje otac: Djevojka Zrinka je...

Stižu lijepe vijesti za najplaćenijeg hrvatskog košarkaša u NBA-U. Dva metra visoki Mostarac Bojan Bogdanović i djevojka Zrinka s kojom je u vezi pet godina čekaju prvo dijete.

Edita Misirić Vrkljan
12.03.2022 18:20

Čovjek koji posljednjih dana razvaljuje u NBA-u, ubacuje trice dijete bombone no ima mnogo više razloga za slavlje kada je riječ o privatnom životu! Babo, kako Bojana zovu od Mostara do Amerike, postaje otac! Da mu je djevojka Zrinka Šahurić s kojom je u vezi pet godina trudna, doznajemo iz njemu bliskih krugova. Sportskim rječnikom rečeno - Babo je ubacio tricu života!

"Dizali smo se iz utakmice u utakmicu i ako nastavimo igrati u ovakvom tonu dalje, mislim da imamo dobre šanse", rekao je jednom prilikom Bogdanović za RTL.

Pročitajte još
Nakon Australije u SAD: Jole se u sklopu američke turneje družio s košarkašem Bojanom Bogdanovićem

Od Bojana osim priče o sportu teško da ćete išta drugo izvući. Sve što mu se događa izvan parketa doznaje se na kapaljku. No, ako nije javno ne znači da nije zanimljivo! Naime, poznato je da je Bojan dugo bio u vezi s Tenom Mišetić , zamjenicom predstojnika Ureda premijera Andreja Plenkovića .

Nakon što je ta veza propala, ovaj kršni Hercegovac sreću je potražio s Mostarkom, glumicom Ornelom Višticom , ali je i to neslavno završilo.

S Dubrovčankom Zrinkom je čini se pronašao zajednički jezik. Zajedno žive u SAD-u, a da je pustio korijenje u Dubrovniku svjedoči i činjenica da je na Stradunu kupio i nekoliko nekretnina. Obiteljsko gnijezdo je, čini se, pripremljeno za dolazak bebe! Čestitamo!