Ostalo

Najpopularniji film u regiji uskoro stiže i kod nas: Evo kada će Hrvati moći pogledati Bjelogrlićevo...

Film 'Toma' potpisuju Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, koji je ujedno bio zadužen za glazbu. Spomenuti dvojac nedavno se u intervjuu za srpske medije oglasio povodom dijeljenja piratskog linka za spomenuti film

T.M.
15.10.2021 22:00

Uskoro u hrvatska kina stiže jedan od najočekivanijih filmovima na ovim prostorima. Film o legendarnom glazbeniku narodne glazbe Tomi Zdravkoviću mnogi stručnjaci nazivaju 'remek-djelom', a i hrvatska publika od 21. listopada u njemu će moći uživati.

Film Dragana Bjelogrlića do sada je pogledalo više od 600.000 ljudi, a kritičari ne prestaju pričati o njemu. Neki su otišli toliko daleko pa su komentirali kako bi trebao biti nominiran i za Oscara.

U filmu se pojavljuju brojna imena srpskih mladih glumaca, a glavna uloga pripala je talentiranom Milanu Mariću. Gledatelji će imati priliku uživati i u odličnoj glumi Tamare Dragičević,Petra Benčina, AndrijeKuzmanovića, Sanje Marković, MileneRadulović, PaulineManov, Milana Kolaka, Mirjanu Karanović, Ivana Zekića, Marka Janketića,Radomira Nikolića...

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Film 'Toma' potpisuju Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, koji je ujedno bio zadužen za glazbu. Spomenuti dvojac nedavno se u intervjuu za srpske medije oglasio povodomdijeljenje piratskog linka za spomenuti film.

"Piratstvo je nepoštivanje djela, to je krađa. Svaki kadar u filmu Tima snimljen je da se u njemu uživa na velikom platnu. I upravo tu emociju nikada ne možete doživjeti na monitorima računala ili na mobitelima. Ipak, raduje nas činjenica da i pored nelegalnog dijeljenja filma publika i dalje u velikom broju odlazi u kino i na pravi način doživljava priču o Tomi", poručili su Bjelogrlić i Joksimović za srpske medije.

Inače, riječ je o biografskom filmu o glazbeniku Tomi Zdravkoviću. Film prati njegove prve korake u svijetu glazbe, veliki uspjeh, borbu s tumorom, ljubavne afere, ali i trenutke kada je dotakao samo dno života.