Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Camila Coelho

Najpoznatija modna influencerica na svijetu rodila dječaka: Trudnoću je dugo skrivala, kao i bolest

Camila Coelho prije nekoliko dana rodila je dječaka, a dva dana kasnije sretnu vijest obznanila je na Instagramu gdje je prati nešto manje od deset milijuna ljudi

Image
Foto: Profimedia
A.Š./ 8.8.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kai Coelho - rođen 5.8.2022. u 20:52. Tako smo zahvalni što je zdrav i ovdje s nama", napisala je jedna od najpoznatijih modnih influencerica na svijetu. Camila Coelho rodila je svoje prvo dijete, a koliko je uzbuđena oko toga gotovo svakodnevno je pokazivala na društvenim mrežama. Maleni je i probio termin pa je na svijet došao nekoliko dana kasnije od planiranog. Novopečena majka je podijelila video netom nakon poroda i pokazala koliko je bila emotivna – kada je čula plač dječaka i ona nije mogla suzdržati suze.

Ova zanosna Brazilka nerijetko je u društvu Kim Kardashian, samo na Instagramu ima zajednicu vjernih obožavatelja koja broji desetak milijuna ljudi, a odnedavno je i poduzetnica budući da je lansirala svoj brend odjeće. Naizgled idealan život kojeg krase putovanja, partiji u najskupljim klubovima i restoranima, idiličan obiteljski život, no nije baš tako. I sama Camila svojom je ispovijesti prije dvije godine obznanila kako to nije nimalo tako. Naime, odvažila se govoriti o bolesti koja joj je dijagnosticirana kada je imala svega nekoliko godina, a riječ je o epilepsiji.

"Jasno se sjećam toga dana. Majka mi je rekla: 'Camila, ti si normalno dijete. Živjet ćeš normalan život. Nema ničega što ti ne možeš", ispričala je. Godinama je bila terapiji, a posljednje dvije morala je prilagoditi lijekove, odnosno promijenila je terapiju, a najveći razlog tomu je zato što je s dugogodišnjim suprugom Icarom planirala trudnoću. Godinama je živjela u strahu po tom pitanju budući da je znala kako samo jedan epileptičan napadaj može biti poguban i za nju i za bebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Trudnoća joj se ostvarila u 35. godini, o čemu je ekskluzivno govorila za brazilski Vogue. Kao i mnogi parovi, na početku su imali poteškoća. Na bebi su počeli aktivno raditi u ožujku prošle godine i više od pola godine to je za njih bilo bezuspješno. "Tada sam počela osjećati veliku tjeskobu i strah da nikad neću moći zatrudnjeti. Pri svakoj menstruaciji sam sjela i plakala. No, onda sam odlučila otpustiti i to sam očekivanje prepustila u Božje ruke", rekla je. U studenom su napokon stigle sretne vijesti, a trudnoću je odlučila skrivati sve dok nije ušla u peti mjesec. Sa suprugom trenutačno živi u Miamiju, a ovi inače svjetski putnici, sva su putovanja odgodili do daljnjega.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
DRAMA KOD SUSJEDA

Tko je žena o kojoj bruji cijela regija? Milica Pavlović našla se usred neviđenog skandala, glazbena scena je na nogama!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba