Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Dalmatinac u New Yorku'

Najpoznatiji Hrvat u svijetu američke televizije, Pete Radovich, osvojio 41. Emmy u bogatoj karijeri

Još jedan rekord za 'najponosnijeg Hrvata u New Yorku'

Image
Foto: Profimedia
Promo/ 27.5.2022. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pete Rdovich, kreativni direktor američke televizije CBS Sports, još jednom je osvojio, najprestižniju američku TV nagradu. To je čak 41. Emmy za ovog Amerikanca hrvatskog podrijetla što je nevjerojatan uspjeh čak i za američke pojmove.

Pete Radovich je ovu prestižnu nagradu osvojio u kategoriji “Outstanding short feature” za režiju kratkog filma “The move” u sklopu poznate emisije The NFL Today, koja se emitira na CBS-u.

Image

Pete Radovich

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image

Pete Radovich

Igor Kralj/PIXSELL

Pete Radovich prepoznatljivo je lice u svijetu sportske televizije. Ovaj “najpoznatiji Hrvat u svijetu američke televizije i najponosniji Dalmatinac u New Yorku” ključna je figura u najgledanijem sportskom spektaklu u SAD-u, Super Bowlu, radio je i za poznatu emisiju ’60 minutes’, producent je tjedne emisije Inside The NFL, a zanimljivo je da je režirao glazbene spotove za CBS-ovo pokrivanje Super Bowla i Final Foura, s glazbenim umjetnicima kao što su Jay-Z, Queen, Green Day, P-Diddy

Uz sve to, sada je savjetnik i prijatelj SUNSET Sports Media Festivala, koji nas očekuje u Zadru od 9 do 11. lipnja.

“Ponosan sam, naravno, nagrade su uvijek lijep osvrt na nečiji rad, poticaj da se nastavi s istim entuzijazmom i ljubavlju prema svome poslu, ali naravno i dobar razlog za slavlje. Uskoro ću se ovo priznanje proslaviti sa svojim prijateljima i suradnicima u Zadru, na SSMF kojem se iznimno veselim”, rekao je Pete Radovich.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
hit koji je zaludio regiju

Ekipa se okupila! Eric Roberts i William Baldwin stigli u Beograd na snimanje druge sezone serije 'Južni vetar'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba