Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nova serija na RTL-u

Najpoznatiji turski par ponovno osvaja: Od 28. studenog u 21 sat na RTL-u pratite novu seriju Halita Ergenc i Berguzar Korel

U program RTL-a od ponedjeljka 28. studenog u 21 sat vraća se najomiljeni glumački par Halit Ergenc i Berguzar Korel.

Image
Vijesti.hr/ 25.11.2016. u 11:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Supružnici i glumački partneri ove su jeseni počeli snimati seriju „Ranjena ljubav“, a RTL je prva televizijska kuća koja je otkupila prava na emitiranje serije. Ovo je serija o neraskidivoj vezi, predanosti, iskrenosti i ljubavi.

Cevdat (Halit Ergenc) i Azize (Beguzar Korel) su supružnici koji imaju troje djece – sina Ali Kemala i kćeri Yildiz i Halil. Radnja serije počinje 1912. godine u turskom gradu Solunu, kojem prijeti napad Grka. Cevdat, predani ratnik, odlazi u obranu grada, a supruzi i djeci zapovjedi da se sklone na sigurno mjesto. No, već toga dana Azize prima vijest da je njezin voljeni Cevdat mrtav. Odlazi u Izmir, ali ni sedam godina kasnije ne pronalazi utjehu za smrt svoga supruga. Sin Ali kemal je postao problematičan mladić, Yildiz se želi bogato udati, a Halil je politički angažirana. Azize pada u tešku financijsku situaciju i jedini izlaz joj je da se uda za Tevfika, Cevdatovog najboljeg prijatelja koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. No, Azize ne zna da je zapravo Tevfik izdao njezinog supruga, a ne zna ni da Cevdat zapravno nije umro…

Glavne uloge u seriji „Ranjena ljubav“ pripale su najslavnijem turskom paru Halitu Ergencu i Berguzar Korel – glumcima koji, osim talentom, publiku osvajaju i svojim privatnim životom. Naime, Halit i Berguzar su se upoznali na setu „1001 noći“ prije 10 godina i ostavili svoje tadašnje partnere – ona dečka, a on suprugu. Fatalna ljubav para bila je top tema, ne samo u turskim medijima, nego i u svim zemljama gdje se serija prikazivala. 

Par je nakon toga imao i kratku suradnju u seriji „Sulejman Veličanstveni“, a nakon toga nisu prihvaćali zajedničke projekte. Sve do „Ranjene ljubavi“ koja ih je oboje osvojila snažnim scenarijem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Serija „Ranjena ljubav“ snima se u čak četiri grada – Istanbulu, Izmiru, Izmitu i Bodrumu. Kako je radnja serija smještena u vrijeme Prvog svjetskog rata, tako su scenografi bili primorani konstruirati ulice, tržnice, bolnicu, vojni dom i ostale eksterijere i interijere koji odaju duh tog vremena, a kostimografi su morali napraviti preko tisuću vojničkih odora i oko dvije tisuće ostalih kostima za potrebe glavnih glumaca, sporednih likova te statista.  

Snažnu ljubavnu priču isprepletenu tugom, intrigama i zavjerama ne propustite gledati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Upravo se čita

Image
ISKRE FRCAJU

Dok jedni tek trebaju stati pred oltar, drugi već uživaju u braku: 'Spavat ćemo skupa u krevetu, ne ide na kauč'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
bivši će biti kum

Kad je Tatjana rodila, Vlaho je pao u nesvijest, a Goran primio dijete

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba