Ostalo

Najprije je krasila titula najbolje frendice Kylie Jenner, a onda najpopularnije preljubnice: Sada se...

Kylie i ona su vrlo brzo zaboravile jedna na drugu, možda čak i prebrzo

Tabloid.hr
27.04.2020 12:27

"Najbolja prijateljica Kylie Jenner", titula je koju je 22-godišnja Jordyn Woods nosila godinama i zbog koje je, moramo biti realni, postala i popularna. Njih su dvije neprestano bile zajedno te su čak i živjele pod istim krovom, no onda se dogodilo ono o čemu je brujao cijeli showbiz svijet.

Glavna tema je postao četverokut Kylie-Jordyn-Khloe-Tristan nakon što je u javnost procurilo da je Tristan Thompson prevario svoju tadašnju djevojku Khloe Kardasnian s Jordyn Woods. Iako to nikada nije dokazano i iako i danas mnogi misle da je sve to iscenirano i maslo Kris Jenner, pogledi su bili uprti u Kylie Jenner i to što će ona učiniti.

Naravno, Jordyn je prestala biti dio njezinog života, a zamijenila ju je Anastasia Karanikolaou poznatija samo kao Stassie.

Sada je Jordyn na Instagramu objavila fotke u badiću u kojem je pokazala svoje bujne obline koje su u komentarima svi pohvalili.

Bez obzira na to što više nisu frendice, Jordyn je veoma brzo nastavila svoj luksuzni život s ostalim frendicama te je izgledalo kao da su obje brzo zaboravile jedna na drugu. Čak malo i prebrzo.