Ostalo

Najstarija kćerkica Kim Kardashian napravila kartonsku karantenu: U nju stavila lutke Kim i Kanyea

Kim se videom pohvalila na Instagramu, iako je još ranije napomenula da je problem koronavirusa shvatila veoma ozbiljno

Tabloid.hr
14.03.2020 20:54

Sve se višesvjetskih zvijezda oglasilo o problemu koronavirusa , a među njima je i Kim Kardashian . Sada je na Instagramu objavila zanimljiv video u kojem je njezina najstarija kćerkica North napravila karantenu u koju je stavila lutke mame Kim i tate Kanye Westa.

Kucica

(FOTO: Instagram)

U kućici je malena North dodala čak cvijeće i knjige, ali i obavezno dezinfekcijsko sredstvo za ruke. "North i njezine kućice. Napravila je malenu karantenu za Kanyea i mene", rekla je Kim i usnimila lutkice. Dodala je kako je North u kartonskoj karanteni napravila čak i prozore.

Kucica

(FOTO: Instagram)

Iako se nije mogla prestati smijati, Kim je većnapomenula da je problem koronavirusa shvatila itekako ozbiljno.

Nedavnoje objavila fotografiju na kojoj se nalazio ulomak iz knjige " End of Days " objavljenoj 2008. autoriceSylvie Brownkoja se smatra vidovitom. U ulomku pišu zanimljive izjave.

"2020. će se javiti bolest slična pneumoniji koja će se širiti na svjetskoj razini, napadajući pluća i bronhijalni sustav, a biti će otporna na sve poznate tretmane. Ono što će biti više zbunjujuće od same bolesti je činjenica da će nestati brzo kao što je i došla. Pojavit će se ponovnodeset godina nakon, a onda u potpunosti nestati", piše u knjizi.