Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
strašno

Najstariji sin Davida i Victorije zarazio s obitelji? Beckhamovi bijesni zbog njegovog ponašanja

Odnosu Brooklyna i njegove obitelji ne pomaže ni Nicola, njegova supruga

Image
Foto: Instagram
B.M./ 29.7.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brooklyn Beckham navodno je u sve lošijim odnosima sa svojom obitelji. Otkako se vjenčao sa Nicolom Peltz, odnosi između najstarijeg sina Beckhama i njegove obitelji sve su nategnutiji. Tako je nedavno izgubio unosan ugovor s brendom Superdry, a za sve je okrivio druge, poglavito majku Victoriju koja mu je taj ugovor i sredila. Nakon toga, Nicola Peltz objavila je snimku na kojoj se on zahvaljuje njezinog baki što ga je prihvatila u obitelj, a što su neki protumačili i kao pljusku Beckhamovima.

Brooklyn navodno smatra da se treba udovoljavati svim njegovim hirovima, a da on može raditi bez posljedica. Dok se neki moraju dobro oznojiti da bi živjeli pristojno, Beckhamov sin sve je dobio bez muke, no čelnici Superdryja za njegove hirove nisu imali sluha. Budući da kao brend inzistiraju na održivom razvoju i očuvanju okoliša, smetalo im je što Brooklyn i dalje putuje jahtama, priprema meso i zagađuje more i ocean.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nicola Peltz govorila je o pritisku koji njezin suprug osjeća kako bi ispunio svačija očekivanja, a posebno zahtjeve njegove majke Victorije koja mu pokušava osigurati kakve-takve uvjete za karijeru. Nicola je javno stala na stranu svog supruga, no navodno je iznutra također ljuta što Brooklyn ne može zadržati ni održati svoje projekte. Oslanja se navodno na bogatstvo svojih roditelja i supruge, a neki ga zbog toga smatraju i muškom sponzorušom.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISPOVIJEST ZVJEZDANE NADE

Instant uspjeh doveo mu je brojne poroke!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba