Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ove zime navršila 28 godina

Najtraženiji hrvatski model: s prelijepom Helenom Šopar družili smo se u Londonu

S prelijepom Helenom Šopar družili smo se u Londonu. Još je, kaže, samo nekoliko dana ondje, a onda juri za Hrvatsku. Ovdje joj je, priznaje, najljepše

Marijana Čikić/ 6.7.2015. u 19:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Njezino lice srest ćete na njujorškom Time Squareu, britanskom autobusu, u pariškoj drogeriji, na brojnim naslovnicama modnih magazina. Mi smo je sreli na Wimbledonu, u rijetkim trenucima opuštanja. 

Helena Šopar ove je zime navršila 28 godina. U stvarnom svijetu to su najbolje godine. U modnom - to je gotovo korak do mirovine. No, ona je i dalje najtraženiji hrvatski model. I, dodali bismo, jedan od skromnijih. 

"Pa nisam jedina ima dosta cura koje jako dobro rade vani mislim dok ide ide, sretna sam", kazala je Helena Šopar, model.

Poslijednje dvije godine sretna je u Londonu u koji se doselila što zbog posla, što zbog ljubavi. S kraljevskog otoka leti na sve strane svijeta i snima kampanju za kampanjom. Paška ljepota očito dobro prolazi na svjetskim kastinzima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ima Helena plan i za one dane kad geni ostare. Studira ekonomiju, a uskoro pokreće i vlastitu modnu liniju. Baterije će, za taj pothvat, napuniti ovo ljeto. Na njoj omiljenoj destinaciji. 

"Hrvatska, uvijek Hrvatska pa čak i kad sam u New Yorku, deset godina sam bila u New Yorku ja sam svako ljeto", kaže Helena.

Upravo se čita

Image
Brak na prvu

Saša Đorić iskreno progovorila o bivšem suprugu: 'Kada si s nekim dugi niz godina...'

Nakon toga natrag u svijet koji redovito pada na hrvatski šarm i ljepotu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
posljednji boem

Žene kojima je pjevao Toma! Njegova prva ljubav preminula je sa svega 20 - i Zdravković joj je posvetio potresne stihove

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba