Ostalo

Najtužnija princeza objavila svoj portret, zbog ovog detalja pratitelji misle da indirektno traži pomoć

Princeza Charlene od Monaka na društvenim mrežama pohvalila se vlastitim portretom, a obožavatelji ne prestaju komentirati jedan detalj

T.M.
08.07.2022 09:00

Najtužnija princeza na svijetu, princeza Charlene od Monaka izazvala je brojne reakcije nakon što je na Instagram profilu objavila svoj digitalni portret. Postoji mogućnost da bi ova objava prošla 'ispod radara' kada ne bi bilo jednog detalja koji je, sudeći po komentarima, zabrinuo njezine obožavatelje. Riječ je o NFT djelu proslavljenog umjetnika Junaida Sénéchal-Senekala kojeg je posebno radio za zakladu princeze Charlene, a detalj o kojem su mnogi raspravljali zapravo su rešetke.

Naime, ako bolje pogledate portret, princezino lice razlomljeno je na kvadrate pa to ostavlja dojam kao da se Charlene nalazi iza zatvorskih rešetki. Kako mnogi često komentiraju da princeza nije sretna u braku s princom Albertom II. te da je zarobljena u palači, neki obožavatelji su otišli korak dalje pa komentirali kako je ovo indirektni poziv za pomoć.

Podsjećamo kako su mediji lani u studenom obznanili kako je princeza Charlene na liječenju u inozemstvu, a kao razlog su navedeni "fizička i emotivna iscrpljenost". Jedino što se znalo, osim da nedostaje obitelji, je činjenica da je sama tražila stručnu pomoć. Mnogi smatraju kako je bila na liječenju u Švicarskoj. Ipak, obitelj joj je nedostajala pa je Charlene bila u svakodnevnom kontaktu s princom Albertom II., kćeri princezom Gabriellom te sinom Jacquesom Honoréom Rainierom. Počelo se šuškati kako je sama princeza narušila svoje zdravlje pretjeranim stresom koji se nakupio zbog bračnih problema. Naravno da Albert II. od Monaka negira takve navode.