Ostalo

Najveća glazbena zvijezda bivše države oborila rekord posjećenosti

Najduže noge Balkana još uvijek su postojane i suvereno gaze po raznim binama. Tako je bilo i u Novom Sadu, a tako će, čini se, biti i na turneji po Lijepoj našoj.

RTL
17.02.2014 17:43

Lepa Brena je u Novom Sadu održala dugoočekivani koncert, i u dvorani Spens oborila rekord posjećenosti - više od 10 tisuća uzbuđenih obožavatelja pjevalo je u glas s jednom od najvećih balkanskih zvijezda!

"Mislila sam da nemam tremu, ali evo kad sam izašla moram priznati da sam počela malo, srce mi lupa", otkrila je Lepa Brena.

Jedno se mora priznati, euforija ne samo da je vladala pozornicom, bilo je kaotično i užurbano i u backstageu. Čini se - Lepa Brena je itekako na to navikla.

Uzbuđenje oko valentinovskog koncerta nije krila - emotivna Brena je priznala da je za Novi Sad vežu prekrasne uspomene.

"Dirljivo je i za mene veoma emotivno, jer je za mene Novi Sad grad u kojem sam ja počela pjevati, prvo sam ustvari počela pjevati u Bačkoj Palanci, zatim sam došla u Novi Sad i tu sam živjela deset godina. Ovo mi je grad koji mi je pružio gostoprimstvo, primio me nekako u svoj zagrljaj i davao mi je mir punih 10 godina, zaista tako da kažem", otkrila je Brena.

Pred svaki koncert, pa tako i ovaj, jedna od najpopularnijih pjevačica s ovih prostora priznala je da mjesta pogrešci nema. Kad je o pripremi glazbenog repertoara riječ - Brena ništa ne prepušta slučaju.

"Mi smo imali jedan dobar tajming, jer smo se pripremali punih dva mjeseca. Jeste da smo svi mi profesionalci, ljudi, ali znate kako, samo dobro uvježban program, dobro uvežbana improvizacija, tako da smo mirni. Ako se desi nešto nepredviđeno, znate što mislim da je to jedan live nastup i jednostavno na takvim nastupima sve je dozvoljeno", ispričala je pjevačica.

Dozvoljeno je i bilo brojnim bliskim prijateljima i obitelji ulaz u Brenin backstage, a iznenadila se i dolaskom jednog od njih koji je potegnuo čak iz New Yorka kako bi je vidio! Odmah je i pala anegdota o njihovu upoznavanju.

"Neven je iz New Yorka, doduše mi smo upoznali u MIamiju, gdje sam ja više zasićena od ovih glamuroznih stvari, zamolila sam naše goste i prijatelje da koji budu dolazili za Novu godinu kod mene da dođu u pidžamama, naravno došao je Neven, tek onda sam sam doznala da je jako uspješan frizer u New Yorku. Eto, najavljivali smo te, nadam se da ću imati čast da mi ti napraviš koji put neku frizuru", našalila se pjevačica s najdužim nogama na Balkanu.

Zaposlena Brena kreće dalje s nastupima, nakon Novog Sada na redu je turneja po Lijepoj Našoj. Prvi u nizu nastupa bit će na nogometnom stadionu Krnjak pokraj Karlovca, i to na simboličan datum - 8. ožujka, odnosno na Dan žena.