Ostalo

Najveći glazbeni spektakl: Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na MAC-u

Organizatori manifestacije Music Awards Ceremony najavljuju još dobre glazbe na Bioxgn MAC 2020 koji će biti održan 27. siječnja u Štark Areni

Tabloid.hr
14.01.2020 11:00

Još hip-hopa, popa i world music-a stiže u Arenu snastupima Magnifica, Sare Jo i sastava Who See.

Slovenski glazbenik Magnifico , najpoznatiji po autorskoj muzici za film "Montevideo, Bog te video", ceremoniju MAC smatra jednom veoma dobrodošlom podrškom glazbi u regiji.

"Svaka podrška glazbi je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvaćaširu regiju, pokušava da ne bude skroz lokalni, što je jako dobro, što je glazbipotrebno!" rekao je Magnifico.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Crnogorski reperi Who See najavili su nastup na MAC-u u svom šaljivom stilu:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

I mlađe generacije imaju itekako razloga da dođu u Štark Arenu 27. siječnja, jer će jedna od trenutno najvećih mladih pop zvijezda – Sara Jo na ceremoniji imati nastup koji je specijalno osmišljeni i režiran samo za tu priliku.

"Itekako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija, nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pjesmu na potpuno drugačiji način, i da te publika doživi i upozna na drugačiji način" kaže Sara Jo.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusic-a za sada ne otkrivaju.

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rsa, a dio prihoda organizatori će preusmjeritiUNICEF-u u humanitarne svrhe, za programe jačanjadjevojčica.

Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020 trajat će oko 3 sata , a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Gledateljiiz Srbije moći će pratiti manifestaciju na program TV Pink, u Hrvatskoj na TV RTL, emiter u Crnoj Gori je RTCG, u Sjevernoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.