Play ponuda
Play ponuda
senzacija

Najveći glazbeni spektakl: Magnifico, Who See i Sara Jo nastupaju na MAC-u

Organizatori manifestacije Music Awards Ceremony najavljuju još dobre glazbe na Bioxgn MAC 2020 koji će biti održan 27. siječnja u Štark Areni

Image
Tabloid.hr/ 14.1.2020. u 11:00
Play ponuda

Još hip-hopa, popa i world music-a stiže u Arenu s nastupima Magnifica, Sare Jo i sastava Who See.

Slovenski glazbenik Magnifico, najpoznatiji po autorskoj muzici za film “Montevideo, Bog te video”, ceremoniju MAC smatra jednom veoma dobrodošlom podrškom glazbi u regiji. 

“Svaka podrška glazbi je dobrodošla, posebno MAC koji obuhvaća širu regiju, pokušava da ne bude skroz lokalni, što je jako dobro, što je glazbi potrebno!” rekao je Magnifico.

Crnogorski reperi Who See najavili su nastup na MAC-u u svom šaljivom stilu:

I mlađe generacije imaju itekako razloga da dođu u Štark Arenu 27. siječnja, jer će jedna od trenutno najvećih mladih pop zvijezda – Sara Jo na ceremoniji imati nastup koji je specijalno osmišljeni i režiran samo za tu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

“Itekako nam je trebalo nešto kao što je MAC, ne samo zbog nominacija, nego i zbog te velike scene i mogućnosti da izvedeš neku svoju pjesmu na potpuno drugačiji način, i da te publika doživi i upozna na drugačiji način” kaže Sara Jo.

Svoje nastupe na MAC-u do sada su potvrdili Jelena Rozga, Senidah, Lepa Brena, S.A.R.S., Tonči Huljić, Nevena Božović, Kaliopi, Balkanopolis, Buba i Jala, a najavljen je i specijalni nastup 11 hip-hop i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem, čije detalje organizatori iz Skymusic-a za sada ne otkrivaju.

Ulaznice za MAC mogu se nabaviti na tickets.rsa, a dio prihoda organizatori će preusmjeriti UNICEF-u u humanitarne svrhe, za programe jačanja djevojčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

Svečana dodjela nagrada na MAC-u 2020 trajat će oko 3 sata, a ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Gledatelji iz Srbije moći će pratiti manifestaciju na program TV Pink, u Hrvatskoj na TV RTL, emiter u Crnoj Gori je RTCG, u Sjevernoj Makedoniji Kanal 5, u Bosni i Hercegovini RTRS i FTV, a u Sloveniji TV3.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ELIZABETA AUSTRIJSKA

Zanimljivosti o carici Sisi: Bila je simbol ženske snage, ali i prva influencerica, opsjednuta vježbanjem

Play ponuda

Više s weba